Отзиви от ІX-ти Национален Фолксваген Събор Калояново 2013

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
JaDaWiN
Автомобил: [VW Golf 3][VW Passat B5.5]
Двигател: [AHU 1996 ][AVF 2002]

Re: Отзиви от ІX-ти Национален Фолксваген Събор Калояново 20

Мнениеот JaDaWiN » Пон 10 юни 2013 9:49

За първи път посещавам Фолксваген събор и останах много доволен. За съжаление бях само събота, но успях да направя пряко включване в драга. :mhihi Организацията беше на ниво, за което благодаря на организаторите. Наистина се възхищавам на Eli Pavlova и хората около нея за проявеното нечовешко търпение и отговарянето на всичките ни въпроси.
С нетърпение очаквам снимки и клипчета от събора.

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Пон 10 юни 2013 10:35

JaDaWiN написа: Наистина се възхищавам на Eli Pavlova ...

И аз й се възхищавам, както и на Камен, които отнесоха сума въпроси и изтъркаха 3 клавиатури по време на тоя събор! :bowdown :bowdown :bowdown
За сведение, това е 'лошата кака', която даваше номерата и слагаше гривните на техн. комисия :icon_lol
А аз пък съм очилатия урунгел, дето натирваше 'състезателите' при нея, след като ви омаломощавах със заяждания за акумулатори, клеми и пожарогасители! :mhihi :mhihi :mhihi

Предполагам, трябва да се извиня на непознатия за мен колега, който беше последния, питал ме за 'технически преглед' в неделя.
Някъде към 4 следобед беше.
Викнах му да изчака и се засилих за 2 декларации и номера, че отдавна ги бяхме прибрали вече, но той, изглежда, не ме разбра и си беше тръгнал. А после не можах да го намеря.
Извинявай, колега, не е било нарочно!

'Ма си беше купон! :bananarock
Само Свободното каране накрая беше малко, но сме ограничени от присъствието на линейката - нямаше как! :dontknow

Потребителски аватар
Dessi
русият голф
Автомобил: VW Golf 2002
Двигател: 1.9 TDI ASZ
Контакти:

Мнениеот Dessi » Пон 10 юни 2013 10:53

БРАВО на ВСИЧКИ Организатори, помогнали за осъществяването на този събор! :bowdown

Много работа, усилия и най-вече Ентусиазъм помогнаха за провеждането му без инциденти !!!

Благодаря на организаторите, участниците и присъстващите хора!
:bowdown
:vwknee

Потребителски аватар
genobuldoka
Автомобил: vw golf 7
Двигател: CUNA 2017

Мнениеот genobuldoka » Пон 10 юни 2013 11:10

Това е 3-ят събор на който съм и..... с две думи... нямам думи. Меко казано всичко беше жестоко (организация, посещаемост...). Много съм доволен и се надявам всеки следващ събор да е по - добър и по - добър. Огромни благодарности на организаторите и фенове на :love.vwclub без вас това нямаше на се случи

shanadjiqta
Автомобил: Audi 80 B4
Двигател: 1994 1z

Мнениеот shanadjiqta » Пон 10 юни 2013 12:00

Exell написа:...

П.С.

И поздрави за Старозагорския гоУФ 2-ка ТУНИНГ , който от толково много място по поляните реши да ме запуши /е вярно , беше оставил МИНИМАЛНО разстояние за да мога да си тръгна / и когато реших да си ходя преди него /странно/ се счупих от манеВри , за да не му изкривя вратите..... браво!

Още един път ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА СЪБОРА!!!

Това предполагам се отнася за мен.Мерси за поздравите,пак заповядай :biggrin Така е,който си тръгва още в събота от събора трябва да му се пречи.Майтапа настрана,извинявам се за това,по принцип винаги внимавам да не запуша някого особено пък колега от форума ама ето че се е случило :redface Иначе от 2010 година не пропускам Калояново,ама този път се изкефих максимално не само защото успях да карам и на пистата.Организацията беше на европейско ниво,евала на хората,които се бяха заели с нея-всяка година ставате все по-добри дами и господа :bowdown Имаше душове и тоалетни,в които можеше и да се спи :smile аз ако знаех нямаше да вземам палатка,а купона в събота вечерта нямаше равен.Прекарахме си страхотно,така трябва да е всеки път като се съберем маниаци!

Потребителски аватар
HGP Twin Turbo
Автомобил: Fabia VRS
Двигател:

Мнениеот HGP Twin Turbo » Пон 10 юни 2013 12:05

Еми, какво да ви кажа... Събора беше повече, ама много повече от перфектен, макар, че заради изпит, по принуда, успях да присъствам само неделята. Вярно за първа година ми е, но въпреки това не можах да си намеря място от разхождане насам-натам... Имах си фаворити през цялото време, нищо лично към другите колеги, ама като ги чуех тея 2-3-4 коли и настръхвах 6-7 пъти. Всичко беше на ниво, че и над него. Направих 8930037383 снимки запознах си с един колега и фотограф и по VW, хаха с една невероятно красива глоф 2-ка с 1.8Т мотор от купра, не разбрах ника му обаче, но нищо. Абе всичко беше идеално! И обстановка и хора и вичко... Но голф единичката- синята..... Аз припаднах на нея, простооо... Колега, евала!! Всичко беше идеално!

Потребителски аватар
randity
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот randity » Пон 10 юни 2013 12:34

Здравейте !

Аз съм единия от двамата фотографи, които отразяваха това събитие в неделя ! Снимам за illumotion Media, снимки очаквайте най-късно днес. Ще ги публикувам в другата тема !

За събора, хареса ми, до сега не съм бил на ваш събор. Имаше от всичко по много, "сянката", както я наричах аз, а именно караванката с кебапите и кифтетата и студената бира не беше никак скъпо, а напротив - евтино, което ме учуди. Браво на организаторите, за напред все повече хора, пълни паркинги, пълна писта и разбира се, пълен ентусиазъм. Очаквайте снимки по-късно този ден.

Поздрави, illumotion Media, Велизар Йолов.

Потребителски аватар
Emo19888
Автомобил: Golf 4
Двигател: ALH TDI

Мнениеот Emo19888 » Пон 10 юни 2013 13:02

УНИКАЛЕН събор! Съботата беше празничко откъм хора, предполагам че е заради прогнозите за времето, макар че валя много малко сутринта и после беше жега. А неделята.... Ах Неделята.. НЯМА ТАКАВА ЛУДНИЦА. Толкова добре не съм си изкарвал никога на авто-мото събиране. Организацията беше на световно ниво наистина. Състезанията бяха много интересни. Колите за оптичния тунинг в неделя бяха уникални, влюбих се в една бургаска 4-ка, а музиката на Ground Zero няма да я коментирам...
Поздравления и огромно благодаря на организаторите и клуба затова, че направиха толкова много хора щастливи.

Потребителски аватар
Gomos
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Gomos » Пон 10 юни 2013 13:33

Събора беше УНИКАЛЕН бях там и 2та дни и съм очарован! Само съжалявам, че не можах да се вредя за Race Taxi...

Vlad777 написа:... На мен най-много ми хареса партито в събота вечерта, което беше на световно ниво ! :11 :drunk :drunk ...

А за партито в събота вечер мога да кажа, че беше лудница! Тези които не са били на къмпинга вечерта са изпуснали много! :drunk

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Пон 10 юни 2013 14:01

Gomos написа:Само съжалявам, че не можах да се вредя за Race Taxi...

Оххх... Вobby_ (таксиджията) пък как оцеля... не ми е ясно! :new_Eyecrazy
Колата е правена за кратките сесии на 5 до 6 обиколки.
Въобще не е предвидено обдухване на купето!
Като го виждах в какво състояние излиза за поредната смяна на гуми....
На мен от страни ми беше лесно - даже го будалках да си пусне климатика, ама той... :no
Евала, Бобка, як звЕр си направил! :bowdown :bowdown :bowdown
За толкова десетки обиколки не мръдна, не помисли да каже гък колата!
Страшен си! :th_up

Потребителски аватар
Golf2GTISLIVEN
Автомобил: VW GOLF 2
Двигател: 1.8 EV GTI + 16V KR

Мнениеот Golf2GTISLIVEN » Пон 10 юни 2013 14:02

много добър събор , много ми харесва от страна на всичко , за първа година ми беше , и няма начин да не повтаря :th_up едно голямо браво за всички постарали се да допринесат за тази добра организация

Потребителски аватар
Weezy
Автомобил: VW Golf mk2 1987
Двигател: JP
Контакти:

Мнениеот Weezy » Пон 10 юни 2013 14:06

За пръв път присъствам на Калояново, по принцип не съм фен на събори от такъв род /на писта/, затова и почти не гледах какво става на самата писта, но откъм организация поне аз не намерих пропуск, хареса ми! Видях се с доста стари познати и приятели, запознах се и с много нови. Бях само в неделя, и слънцето малко ми дойде в повече, но за догодина живот и здраве, ще се оборудвам поне с чадър :icon_lol

Потребителски аватар
lubecku
Автомобил: mk3
Двигател: ABF
Контакти:

Мнениеот lubecku » Пон 10 юни 2013 14:09

Въпреки лошото време в събота, с помощта на някой и друг градус от калоянската ,мисля че си избухнахме точно по нашенски. Нямаше забалежка в нито едно отношение събора беше веднъж ,другата седмица ако има пак там съм :th_up . Много готини хора ,доста автомобили на ниво, определено някой доста зор си дадоха на пистата абе всичко си беше веднъж :th_up

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Пон 10 юни 2013 15:24

Всичко беше идеално. :bowdown

HGP Twin Turbo написа:Направих 8930037383 снимки запознах си с един колега и фотограф и по VW, хаха с една невероятно красива глоф 2-ка с 1.8Т мотор от купра, не разбрах ника му обаче, но нищо. Абе всичко беше идеално!

madcap му е ника

Потребителски аватар
Volkov
Автомобил: Golf 3 20 Jahre
Двигател: 2.0 16V ABF

Мнениеот Volkov » Пон 10 юни 2013 17:29

Много съм доволен! :bowdown
Жалко само, че свърши... :icon_sad

Върни се в “Организационен”