Ами, ще ги подбера и ще ти дам всички, че като цяло са ми много. То май те има на 2-3 снимки, защото обикаляше, а мен ми беше неудобно да снимам ей така, но после ти изчезна някъде навътре, та я нащраках.. хаха, следващия път ще дойда да те гушна, обещавам!
onty написа:До автора на темата колко страхотно да се справихме на драга Пасата Б 5.5 е моя 300 коня даде 15.7 сек без никакво олекотяване както си карам всеки ден а Б 5-цата е на колегата BoJoFF
до колкото помня 186 кс той беше поолекотил малко и даде нещо от сорта на 17+ сек и двете времена са зле по принцип,но разбрах и ,че на леонардо единичката е дала 15.8 пьк е доста по лека и около 250 коня ако не се льжа.Така ,че от тази гледна точка е известно успокоение,но всичко е за кеф там по принцип

В интерес на истината, аз мислех, че има разминавания, защото това беше почни нереално... Общо взето, наистина направихте страшно странни времена, имайки предвид колите ви. Обаче, аз си направих труда с още приятели да проверим, дали аджеба е развален тоя хронометър на организаторите

. Знаеш ли, очуден бях от отговора - не беше! Нашите 3, които използвахме показаха същото време, което съобщиха. Стигнах до извода, че самата настилка ви е попречила като цяло, но какво пък... Нали си изкарахме страшно яко? :)