Здравейте нов съм във форума и не знам дали това е правилния раздел за тази тема за това се извинявам предварително :D
Така искам да попитам има ли някакъв начин да вкарам един кабел от акумулатора вътре в купето дали някой от вас са се занимавали с Б4 комби, да каже по-подробно къде, как, и дали ще мога да се справя сам ;) имам THUNDER TCA-2060 2x1000 тъ мисълта ми е че трябва да иде този кабел до багажника сега има но е доста тънък :)
Благодаря ви предварително и пак се извинявам ако съм нарушил нещо :) :D ;)
VW Passat B4 VARIANT прекарване на кабели за усилвател
- kriskoo_95
- Автомобил: Volkswagen Polo 6N1
- Двигател: 1.9D
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Re: Прекарване на кабели за усилвател VW Passat B4 VARIANT
Има начин
От двигателния отсек към купето минават много кабели. Харесваш си някой сноп който ти е удобен и през същото маншонче го вкарваш вътре. После по прага и стига до багажника. Задължително слагаш предпазител до акумулатора 

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB

А за да ти е по-лесно прекарването - просто завържи здраво новия, дебел кабел за стария тънък и тегли ;)
Увий с изолирбанд връзката, за да не 'зачеква' някъде.
Ще помогне, ако някой бута и насочва влизащия нов кабел.
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Здравей колега!
Моят кабел върви заедно със жилото за предния капак.Изтегляш гумата,която го държи за купето,разпъваш отвора и набутваш кабела.Пускаш покрай прага и айде у багажника.Гумата я слагаш обратно в дупката,щото зимата може да ти е студено на левото колено!
Поздрави!

Моят кабел върви заедно със жилото за предния капак.Изтегляш гумата,която го държи за купето,разпъваш отвора и набутваш кабела.Пускаш покрай прага и айде у багажника.Гумата я слагаш обратно в дупката,щото зимата може да ти е студено на левото колено!
Поздрави!

- kriskoo_95
Re: VW Passat B4 VARIANT прекарване на кабели за усилвател
Благодаря на всички сега ще отида да видя къде и как може да се направи струва ми се най-лесно както беше казал колегата със жилото на предния капак :)
- vencislav1328
- Автомобил: vw pasSat B5
- Двигател: 1998 AFN
- Контакти:
Аз съм си "гепил" от запалката под средната конзола,под мокета,под задната седалка и хоп в багажника.(бая разправии)
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
И после като прекараш кабела от там покрай жилото си вземи по голямо канче и пояс в колата. Със едното да изгребваш водата а със другото да те държи на повърхността да не се удавиш. При положение че имаш поне две свободни тапи до серво усилвателя на спирачките най-голямата тъпотия която можеш да направиш е да прекараш кабела покрай жилото. Както всичко което се стече от челното стъкло минава от там и под нея дупка е таблото със предпазителите ще си устроиш дискотека.Това първо второ пусни по левият праг захранването а по десният сигнала за назад 99% от инсталацията за назад на тази кола е в левият праг ако вкараш там и сигналния кабел има шанс да има смущения 
До колегата със запалката дръж пожарогасителя колкото се може по близо. Имаш ли акъл да храниш усилвател по кабел има няма квадрат и половина. Може ама ако е някое детско усилвателче за радио точка. Ще подпалиш на човека колата със твоя съвет.

До колегата със запалката дръж пожарогасителя колкото се може по близо. Имаш ли акъл да храниш усилвател по кабел има няма квадрат и половина. Може ама ако е някое детско усилвателче за радио точка. Ще подпалиш на човека колата със твоя съвет.
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
[quote="znainainai"][/quote]
Колега,уважавам ти мненията,и съм ти звънял за помощ,но за 4 години и капка не е влезнала от там!
Поздрави от дъждовна Враца!
Колега,уважавам ти мненията,и съм ти звънял за помощ,но за 4 години и капка не е влезнала от там!
Поздрави от дъждовна Враца!
- kriskoo_95
Благодаря на всички направих го както каза колегата Winner 25, наистина е било друго озвучаването :D