Здравейте колеги, габарити отпред имам, но отзад тъмница. Крушки и бушони са проверени.
За това сега търся откъде минава окабеляването на габаритите, защото явно проблема е някъде по трасето.
Благодаря предварително, ако има някой който може да помогне.
Golf 4 отзад няма габарити
- ventotdi
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: ALH 1998
Re: Golf 4 отзад няма габарити
Може ли да прави проблем ключа за фаровете ?
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
feniksgod написа:За това сега търся откъде минава окабеляването на габаритите, защото явно проблема е някъде по трасето.
Левия праг .Махаш корите по праговете и проследяваш от бушониерата назад.
Преди на ги махнеш провери бушониерата отзад за откачена/и клеми , кабелни обувки.
- feniksgod
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: AGU 1999
Да напиша със закъснение, и двете фасонки явно бяха направили проблем
Не знам как и двете на куп. Ама да си призная, не знам дали и двете са спрели по едно и също време. Почистих ги и проблема се оправи. Отзад тези стопове FK, нямат предпазен кожух като оригиналните и предполагам това може да оказва влияние.
Знам, че надали ще го види, но все пак. Искам да благодаря на моториста, които на бул. България опита да ми каже, че отзад не светят габаритите, аз обаче не го разбрах човека с това вдигане на ръце и прочие и дадох газ (помислих, че иска да се дръпнем нещо и викам що па не)
. След като видях, че явно няма как да съм по-бърз от мотор,а той все още се опитва да ми каже нещо. На светофара свалих джама и го чух да ми казва. "Ти луд ли си"
. И като ми каза за светлините чак тогава го разбрах.
Та евала на такива хора, адмирации
.

Не знам как и двете на куп. Ама да си призная, не знам дали и двете са спрели по едно и също време. Почистих ги и проблема се оправи. Отзад тези стопове FK, нямат предпазен кожух като оригиналните и предполагам това може да оказва влияние.

Знам, че надали ще го види, но все пак. Искам да благодаря на моториста, които на бул. България опита да ми каже, че отзад не светят габаритите, аз обаче не го разбрах човека с това вдигане на ръце и прочие и дадох газ (помислих, че иска да се дръпнем нещо и викам що па не)

Та евала на такива хора, адмирации

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”