Здравейте от Търново. Колеги габровчани, имам една голяма молбс към вас. от известно време имам един проблем за който ми трябва малко съдействие от някой местен. Преди известно време закупих една ретро машина. За съжаление за нея имам "документ" по който имам само първата насока да мамеря стария собственик за да мога да се докопам до регистритране. Това което знам до момента е че Човека се е казвал Кольо Узунов, и е починал преди 10-тина години а жена му също. Има 2-ма сина които незнам на по колко години са и че са били (а може и още да са) в чужбина. Знам и че през далечната 1962-ра година това е било в село Етъра в Габровска област - което доколкото ми е известно сега е квартал на габрово. Молбата ми към вас е да ми помогнвета с каквато и да било информация. основното към което се стремя е да се свържа с синовете на този Кольо за да може да сключа с тях договор за покупко продажба за да мога да регистрирам машината която имам. Благодаря предварително за вниманието.
Точно такава информация получих и аз, с разликата, че до колкото се знае банката им е взела къщата. Ще поразпитат да видим какво още можем да научим. Това е къщата където е живеел.
Идеата е добра, само че през деня ще могат единици да дойдат, лично аз ще мога ама другите? Или трябва да е някоя събота. Или говорим за вечерно къпане?