Dpop написа:Явно при Туарег след определено време/пробег се проявява такава болежка. ...нещата сочат към rear differential lock motor - заден диференциал за блокиране на мотора.
Google translate...
Dpop написа:Явно при Туарег след определено време/пробег се проявява такава болежка. ...нещата сочат към rear differential lock motor - заден диференциал за блокиране на мотора.
По-добре виновен и съден от трима, отколкото изстинал и носен от шестима.
![]()
zloby3400 написа:Здравейте колеги. Пускам темата по молба на мой приятел в чужбина. Двоуми се дали да купи Голф 5 2.0 - GTI 200 к.с.
автоматик, бензинов, 2006 година. В Англия отзивите не били мн.добри - казали му че окачването е слабо и двигателите гърмяли, но той нещо им няма вяра. Затова се обръща за мнение към вас - който има наблюдения - моля да сподели какви са слабостите на този модел.
Поздрави и лек ден на всички.
shanadjiqta написа:. Имаше душове и тоалетни,в които можеше и да се спиаз ако знаех нямаше да вземам палатка,а купона в събота вечерта нямаше равен.Прекарахме си страхотно,така трябва да е всеки път като се съберем маниаци!
Dimitur92 написа:Здравейте колеги , замислил сам един слаб от 1.8 мон към абф , та ваъроса мие на компа на абф мотора има един щуцер а за него датчик нямам , тои закакво и ще ми трябва ли :) благодаря предварително , това е номера на компа 037 906 024 АБ
c20xemotronic написа:знаете ли някакъв вариант да я сваля отзад малко
paaco написа:ДА! Качваш Федосова отзад и си ти.
morfei1 написа:zarka.zlobarka, на дядовото на събора, като се съберете със Сашко от Търговище ги менкате за 20 минути и два дена правите снимки и оглеждате колата от всички възможни ъгли как и стоят. Ще е бъкано с VW батки и всеки ще изкаже мнение и виждания. Може примерно и едно гласуване да спретнете, тъкмо ша имат занимание гостите. И с US хела могат да те уредят за пробата.
тва, макар и на майтап ти го казвам съвсем сериозно
dimovip написа:ами минимум..... слаб мотор с голямо тежко купе = по бързо износване.... моя беше на 184000 реални според ваг-ком километри, перфектен отвсякъде, ама 0.5л на 10000км масло си ги искаше,За някой е нормално, но за мен не е, особено на тези километри.Понеже имам и друга кола турбо дизел на 320000км с нулев разход на масло ми се вижда недобре да има харч на тези километри.Ако я караш само на бензин.... добре е , има тяга за купето, но газифицираш ли я особено ако не е настроена правилно като моята... АД е да знаеш.По принцип и аз съм спокоен шофьор, но наклон 50 градуса с 4 човека едвам тръгвах на газ.... на бенз нямах проблеми.Та от многото ми приказки искам да ти кажа, че трябва да гледаш и най малкото на тоя мотор.
giorgio_vn написа:изключи акукулатора за 5-10 мин.
scuba написа:аз прочетох чекиджия
inspiron написа:по магазините продават топка за скоростен лост сас някаква малка дупка която нестава и незнам зашто се получава така ако някои мойе да помогне,че има нужда от смяна
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 19 госта