Полицията ни пази - РПУ Костинброд
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- GREEN_lADY
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Полицията ни пази - РПУ Костинброд
Каквото и да се изпише кучетата си лаят, кервана си върви... 

- dimov75
- Автомобил:
- Двигател:
wicked_Jester написа:Винаги можем да се саберем клуба и да им покажем що е то Volkswagen Club протест
Да направим една подписка за законодателни промени гарантиращи правата на гражданите и търсене на отговорност на длъжностни лица ,толкова хора сме тук - без проблем ще съберем 10,20 или 50 000 подписа.
Пращай жалби ежемесечно до вътрешния министър Цв.Цветанов,до премиера на РБ Б.Борисов,до президента Р.Плевнелиев,до омбудсмана Г.Ганев и до европейски институции :
https://secure.ombudsman.europa.eu/atyo ... home.faces
http://ec.europa.eu/eu_law/your_rights/ ... rms_bg.htm
-
- Автомобил: Passat B3 Variant
- Двигател: 1.8mi AAM 1993
- Контакти:
МЗМА написа:Съветвам потърпевшите да се обърнат към новосъздадената комисия за полицейски произвол,може да има някакъв ефект!
Няма да има никаква полза - същия ефект като http://www.nocorr.mvr.bg Супер прогнила отвътре организация. Направиха комисия от трима души, разпитаха и свидетел за фактите около въпросния "акт" последвал след отказа да им дам пари ! И какъв е резултатът ? "Не са установени правни и етични нарушения на служителите на 6-то РУП Пловдив". Дай му на охранител палка и кочан актове и му гледай сеира

П.П.: Колега, съжалявам за автомобила ти и наистина разбирам болката да те правят на луд, че не припознаваш купчина скрап като своя собствен автомобил... Надявам се все пак справедливостта да възтържествува - да има наказани, уволнени и да имат поне малко уважение на нормалния човек, от чийто данъци се хранят и полицаите и семействата им

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Някакво развитие има ли ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Развитие няма . 3 вещи лица ( след консултация с незнам кого на втория етаж ) излизат отпред и започват да ми твърдят ,че колата си ми е там и дори не доумяват защо се захващам с това. Съдийката ми присъди 400 лв. разходи ( да ми платят ) но не за нещо липсващо .
Работя по друга схема ,но тя изисква време . И така чакам си
Весели празници на всички .
Работя по друга схема ,но тя изисква време . И така чакам си

Весели празници на всички .
- rosi17go
- Автомобил:
- Двигател:
Нека позная съдийката се казва Владимира и живее в Боженци.
Аз не мога да разбера какви са тези простотии в нашата мила държава.Присъствал съм на намирането на открадната кола.Извършителите също ги бяха хванали.Обадиха се на собственика.Извикаха ключар,който отвори колата.Снемаха отпечатъци и собственика си замина с Личната си СОБСТВЕНОСТ.Какви са тези глупости да стои като веществено доказателство с месеци.Това е крадена кола не е извършено убийство с нея.Да ти @ба Гергино и .....панаира 

-
- Автомобил:
- Двигател:
rosi17go написа:Нека позная съдийката се казва Владимира и живее в Боженци.
Този човек ми вдъхна минимално доверие в съдебната система и няма да ти кажа име

- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Колега, писал си доста отдавна в темата. Имаш ли раздвижване по проблема?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Не съм спирал да движа по темата :) .
Смея да твърдя , че в полицията работят и свестни хора , на който им пречат да работят ,това за което са назначени . Единственно не доумявам защо шефовете са от противниковия лагер ?????? Та нали те трябва да контролират НЕЩАТА
Смея да твърдя , че в полицията работят и свестни хора , на който им пречат да работят ,това за което са назначени . Единственно не доумявам защо шефовете са от противниковия лагер ?????? Та нали те трябва да контролират НЕЩАТА

- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Стискаме палци колега и дано скоро има положителна развръзка в твоя полза :)
-
- Автомобил:
- Двигател:
За развръзка в моя полза не знам , но важното е да не падаме по гръб .
Наистина ме е ЯД , за хората който са полицай ( не милиционери ) . Някъкви " шефове " ( незнам по каква лиия назначени ) "акат" на труда на нормални , здраво мислещи хора . Там (в полицията ) има и такива хора .
Наистина ме е ЯД , за хората който са полицай ( не милиционери ) . Някъкви " шефове " ( незнам по каква лиия назначени ) "акат" на труда на нормални , здраво мислещи хора . Там (в полицията ) има и такива хора .
Върни се в “ОФФ-Топик - други”