Въпрос за дискове ATE или BREMBO?
Въпрос за дискове ATE или BREMBO?
Дайте мнение за ATE Power Disc и Brembo MAX. Решил съм да слагам такива дискове на Сеата, че малко е зле със спирачките. Ще има ли разлика в спирането? Какви накладки да взема за тези дискове за да има максимален ефект?
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Дисковете и накладките са консуматив... каквото и да избереш от двете в комплект с хубави накладки, няма да сбъркаш
Конкретизирай зле със спирачките.....колицата ти е нова и си мисля че няма да усетиш фрапираща разлика в спирането ако си е с вентилирани дискове сега и нямаш проблеми със спирачната система.....
Конкретизирай зле със спирачките.....колицата ти е нова и си мисля че няма да усетиш фрапираща разлика в спирането ако си е с вентилирани дискове сега и нямаш проблеми със спирачната система.....
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
scuba написа:buFka написа:така направих аз, но и BREMBО с накладки TEXTAR не е лош избор...
Ми и идеята Цемерман + Текстар също не е лош вариантВарианти - бол
В момента съм с този вариант и не съм доволен. Прочетох ви мненията и из други форуми и се спрях на варианта Brembo MAX + TEXTAR. Всички го хвалят

- Sir T
- the STIG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
stilko написа:Неможах да намеря обаче TEXTAR накладки. Ако някой се сеща къде във Варна могат да се намерят да свиркаМоже и Ferodo Racing (10х Sir T)
Първите 300км - леко с накладките баце! Карай без да спираш екстремно, не задържай много на спирачки да не се нагряват излишно .. после може да я изправиш на предни колела

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”