Моля темата да бъде истрита !

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Потребителски аватар
CoZmO
Автомобил: Passat Golf Scirocco Allroad A6C4
Двигател: PG EX EG BAU CAS AEL
Контакти:

Re: Моята автомобилна изненада...

Мнениеот CoZmO » Чет 13 юни 2013 15:28

Не се сърди, колега. В първият си пост обясняваш, че си дългогодишен Хонда фен, след това издекламираш разни известни марки, после нереални цифри... На колегите просто им мяза на "ебавка" цялата тема. Затова и реагират по-остро. Дай снимки на колата, дай снимки от Дино-тест и ни затвори устите. До тогава, темата си остава като "ебавка". :beer :love.vwclub

Потребителски аватар
mushmorok
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mushmorok » Чет 13 юни 2013 16:01

toshara написа:Колега,не поствай толкова мнения едно след друго.Чакаме снимки и видео на вървежа на колата. :smile
А и ако си 92 не виждам как ще вземеш скоро диплома...Най-много сега да завършиш 2курс,а до 2 курс не се учи почти нищо съществено,за да имаш достатъчно знания за спорене :smile Силно се надявам колата ти да има такива показатели :smile
Успех

Аз се зачудвам как ще е 92 и преди няколко месеца ще е бил на 19, че и диплома за инженер ще взима ??? :gruebel

Колега и на мен фантазиите ми са много смели но дай да бъдем реалисти...Покажи някоя снимка на тази кола пък професионалната фотосесия и по-нататък можем да я гледаме :rolleyes

Потребителски аватар
HGP Twin Turbo
Автомобил: Fabia VRS
Двигател:

Мнениеот HGP Twin Turbo » Чет 13 юни 2013 20:31

Еми... Не знам, ти вероятно си гении. Ако си, това е много добре! Иначе, аз също съм страшен мераклия да го видя това "животно". Аз също си мечтая за R32 с 7 степенна скоростна система с маховик 1 грам, но ... Дай да я видим, само по 1 снимка отвътре и една отвън!

Потребителски аватар
samo_pechka
Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
Двигател: V-twin 2002 + R4 1989

Мнениеот samo_pechka » Чет 13 юни 2013 20:48

Малеей...тоа ни фана за канарчета :twisted ще слага от Паджеро 2.5 помпа ...на 150 коньов ПД мотор .Тоз човек виждал ли е на Паджерото мАтора ?! Имам съмнение ,че господина със ..супер Голфа е някой 15-си годишен...момък :biggrin Напомня ми на един ,дето твърдеше ,че има 1.8 ,шестцилиндров мотор на народната си кола :mhihi да не се окаже стар ..познайник :wink

liolioto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот liolioto » Чет 13 юни 2013 21:15

То не е само помпата - 0.216 дюзи на Помпа дюза не се слагат - това са дюзи за дизел с роторна помпа. Нека не спорим поне за дипломата за машинен инженер - може и да е диплома за средно специално образование ако лицето е 92-ри набор. А щом толкова силно и смело се изказва собственика доста редно,да не кажа задължително е да се постне графика с коне и въртящ момент. И един личен съвет - колега,на 1.8 бара налягане това турбо няма да го караш много дълго ако е холд. Нещата по тунинг на Хонда и тунинг на ТДИ нямат много общо. С тази генерация дори и Магнафлоу да е 20к.с. много трудно ще докажеш,че ги изкарваш.И така нататък..... Първо попрочети това онова,дори питай ако нещо не ти е ясно...има хора тук,които ще ти кажат какво що ако питаш човешки....ама недей така с голямата торба смело напред...просто предизвикваш ехидни и напълно заслужени коментари.
Успех с дизела и с развитието на колата! На мен лично първото описание ми звучи леееко нереално,но винаги може да се изненадам. :th_up

Потребителски аватар
kgdim
Автомобил: MK4 Black ...
Двигател:

Мнениеот kgdim » Чет 13 юни 2013 21:30

Изглежда момчето е чело из форума или из нета за ТДИ - моторите и доработките правени по тях но е станало такава каша в главата му и накрая се е родила тая тема :screwy :screwy

Потребителски аватар
Fearless
Автомобил: VW Golf
Двигател: AZD

Мнениеот Fearless » Чет 13 юни 2013 21:53

Ей като хиени сте..как го налазихте всички :mhihi
До собственика на колата - наистина метни 1 снимка с телефон,дори и VGA да е,за да разсееш оправданите съмнения на колегите :biggrin

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Чет 13 юни 2013 21:58

Tornado_92 написа:... следващия път, ще бъда принуден да се свържа с модератора ! :gayfight

модератора се свърза с теб :h048
като начало прочети правилата на форума и после се постарай да ги спазваш.
не прекалявай с цитатите! да не се окаже, че само ще можеш да четеш без право да пишеш
при още една джедайска изява за саморазправа с потребител, няма да можеш дори да четеш форума.
считай написаното за жълт картон

Върни се в “Моят Volkswagen”