термостат-VERNET
- dekata
- Автомобил:
- Двигател:
термостат-VERNET
Колеги споделете мнението си за тази марка.Уж са френски.Евтинджос са което малко ме притеснява.Препоръчайте ми нещо.За мойта колица-Фелиция 1.9 дизел.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 23:11, променено общо 1 път.
kaloyan22 написа:Преди месец си взех Беер-15лева.След 5 км температурата достига на 95 градуса и почти не мърда от там, независимо от стила на каране.Препоръчват ги за няколко марки автомобили и са комплект с различни гарнитури!
Колега и на мен ми се струва повечко от нормалното. То не че има проблем да ходи до 95 ама да стои винаги там .... Щото не се ли включва първа степен на перката на 93-94. А и лятото в жегите дали няма да е малко притеснително. Според мен е малко по-добре малко по-ниска темп. отколкото малко по-висока. Но може и малко грешно да ти отчита уреда в купето.
- Li4o
- Аватар:
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: термостат-VERNET
dekata написа:Колеги споделете мнението си за тази марка.Уж са френски.Евтинджос са което малко ме притеснява.Препоръчайте ми нещо.За мойта колица-Фелиция 1.9 дизел.
Виж и тази тема:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... sc&start=0
- K22
- Автомобил: НИСАН Х ТРЕЙЛ
- Двигател: 2200 Д 2005
[quote="chefito
95 не е ли много?[/quote]
Не знам , но цяло лято и есента се борих с разхода на горивото!
По рано температурата варираше през лятото между 75и 95градуса, в зависимост дали съм на скорост, по инерция, на баир...Като застудя не вдигаше повече от 75градуса. Сега си стои на 95 (+/-)3градуса и разхода ми е 9/100 газ междуградско- 100-130км/ч
95 не е ли много?[/quote]
Не знам , но цяло лято и есента се борих с разхода на горивото!
По рано температурата варираше през лятото между 75и 95градуса, в зависимост дали съм на скорост, по инерция, на баир...Като застудя не вдигаше повече от 75градуса. Сега си стои на 95 (+/-)3градуса и разхода ми е 9/100 газ междуградско- 100-130км/ч

SMEL написа:и все пак --BEHR --поне и оригиналния си беше на същата фирма.Взех го 14 лв.-и ми се струва безпари-проблеми нямам с него.Бях купил друг когато отидох при майстора да го сменя-а той направо го изхвърли на боклука без да ми се обяснява-а заедно сме израснали с него-такаче му вярвам.

- SMEL
- Автомобил: MK4 TDI
- Двигател: AHF 1999
Незнам-ама стрелката се заковава малко след 90 градуса и не мърда.чакала написа:SMEL написа:и все пак --BEHR --поне и оригиналния си беше на същата фирма.Взех го 14 лв.-и ми се струва безпари-проблеми нямам с него.Бях купил друг когато отидох при майстора да го сменя-а той направо го изхвърли на боклука без да ми се обяснява-а заедно сме израснали с него-такаче му вярвам.
О да, много съм съгласен. Behr, hergestellt im Deutschland, отваря на 84 гр.
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”