VW Golf 3 GTI Colour Concept
-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Re: VW Golf 3 GTI Colour Concept
Това ограденото е всмукателния колектор с дросел клапата 

- Ivo.B
- Автомобил: VW GOLF 3 GTI Color Concept
- Двигател: 2.0 GTI 115
golfmk1 написа:Това ограденото е всмукателния колектор с дросел клапата

Съжалявам за глупавия въпрос, но неразбирам много от двигатели, все пак сега се уча малко по малко,та за какво служи този всмукателен колектор с дросел клапата?
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Най-общо казано, чрез дросела - чието движение контролираш с педала на газта, определяш количеството въздух което влиза в колектора, от там заедно с бензина който пък минава през бенз. рейка, дюзите, и от там цилиндрите. При мен например е малко различно, заради газовата - газта се подава през дебитомера, от там дросел, колектор, цилиндри.
- Ivo.B
snupeca написа:Най-общо казано, чрез дросела - чието движение контролираш с педала на газта, определяш количеството въздух което влиза в колектора, от там заедно с бензина който пък минава през бенз. рейка, дюзите, и от там цилиндрите. При мен например е малко различно, заради газовата - газта се подава през дебитомера, от там дросел, колектор, цилиндри.
Полезна информация Благодаря !
- stigaawee
- Автомобил:
- Двигател:
Колега голфа от едно момиче ли го взе ако е удобно да попитам ? 

-
- Автомобил: Голф
- Двигател: Абф
колега трябва и само от джи ти испалнението волан една хубава джанта решетка без емблема и спи градът поздрави 

- Ivo.B
Скъпи колеги, за съжаление днес ми се случи един много неприятен инцидент в кв.Витоша точно на пряката на хотел Брод. Та карам си аз по Симеоновско шосе съвсем спокойно и със съобразена скорост (40 50 - просто не се правя на състезател по градските улици) и точно си взимам завоя и докато се усетя гледам пред мен изрязана дупка в асфалта пълна с вода, но за съжаление спирачния път ме прати право в нея. Просто не мога да ви опиша какво беше чувството да усетя как предните ми гуми пропадат и десният ми праг се удря в асфалта. Вината си е моя, защото по рано през деня видях, че там правят ремонтни дейности по улицата и не съобразих, че мръсните цигани и ***************************************** не са си оправили дупката и дори един знак не са сложили, че се правят ремонти. Слава на Бог, ГОЛФА е Здрав и няма нищо счупено по окачването, купето и двигателя. Само дето в дупката имаше доста камъни и със едно приятелче 1 час вадехме КАМЪНЯЦИ от пружината на амортисьора. По принцип не съм отмъстителен, но утре сутринта ще отида там и ако видя „МАЙСТОРИ“ ще ги почна с 2те тръби да ги бия и ще ги пратя всичките в Пирогов с фрактури. ТОВА Е НАШАТА БЪЛГАРИЯ ПЪЛНА С ПРОСТИ НЕОБРАЗОВАНИ И МАЛОУМНИ ГЛУПАЦИ, НА КОИТО НЕ ИМ ДРЕМЕ ЗА ДРУГИТЕ И ГЛЕДАТ САМО ПАРИ ДА ГЪЛТАТ.
Ето и малко снимки от инцидента

Направил съм и клипче,на което се вижда, че няма знак и мисля да го кача в социалните мрежи и да го разпратя на телевизиите и господари на ефира.
Ето и малко снимки от инцидента

Направил съм и клипче,на което се вижда, че няма знак и мисля да го кача в социалните мрежи и да го разпратя на телевизиите и господари на ефира.
- Fearless
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: AZD
Тая дупка и аз я видях като отивах на работа,а отделно да не говорим,че е и трудно да я заобиколиш,защото е плясната по средата
Такава ни е държавата 

- stigaawee
- Автомобил:
- Двигател:
Доста е неприятно колега , дано всичко е наред по колата. В момента на много места в София правят такива цигании по пътя режат и оставят дупките по 3.4 дни и тогава ги оправят.
Консултирай се с юрист и съди общината, просто си търси правата, защото ако ние не почнем да ги съдим ами си мълчим свинщината ще продължава.
- g-man
- Автомобил: VW Passat Variant 1.9TDI 04.2000
- Двигател: ATJ
- Контакти:
Малии, ти си се удавил направо в тая яма... И в Стрелбище е същата история, в сряда вечерта потънах в една такава изрязана красота, ма пасата е висок и нямаше поражения. Докоато си още пресен и не ти е минало полсушай колегата и се консултирай с някого за да съдиш общината. По закон трябва да има знаци, щом няма трябва да си понесат отговорноста 
Иначе Coluor concept-a е много приятно изпълнение, може би едно освежаване на салона би било добра идея. И махни тоя кап*т дето е на волана

Иначе Coluor concept-a е много приятно изпълнение, може би едно освежаване на салона би било добра идея. И махни тоя кап*т дето е на волана

- YordanGergov
- Автомобил: Golf III
- Двигател: AEE
В петък се засякохме на бензиностанцията на Г.М. Димитров. Сивият голф пред теб. Позагледах се, ама бързах и гледах да освобождавам мястото, та за това не се спрях. След като обърнах вече видях лепенката и ми стана ясно, че се ти. Така че може и да има нещо хубаво в нея
Голфа е лъскав и ми харесаха габаритите как светят
.
Май и двамата трябва да сложим по един стикер, че така голямо чудене пада

Голфа е лъскав и ми харесаха габаритите как светят

- Ivo.B
YordanGergov написа:В петък се засякохме на бензиностанцията на Г.М. Димитров. Сивият голф пред теб. Позагледах се, ама бързах и гледах да освобождавам мястото, та за това не се спрях. След като обърнах вече видях лепенката и ми стана ясно, че се ти. Така че може и да има нещо хубаво в нея![]()
Голфа е лъскав и ми харесаха габаритите как светят.
Помня те и видях, че ме загледа. Относно стикерите, аз имам, но не съм го залепил, защото е от старите vwclub-bg
Радвам се, че ти е харесало голфчето :))
- Ivo.B
Колеги да ви се похваля, вчера си сложих бас каса в колата и сега мога да си правя масаж в колата. Скоро ще пусна видео и снимки.
- suggar
- Автомобил: Seat Ibiza
- Двигател: ASV
ти хубаво баса...ами колата оправи ли я след ямата, колата е много хубава, тоя колор концепт си идва рядък и интересен екземпляр, така че с малко доработки ще стане кола за феста.