Автомобил на лизинг без първоначална вноска?
- xploda
- Автомобил: Civic
- Двигател:
Автомобил на лизинг без първоначална вноска?
Има ли изобщо някоя фирма/компания, предлагаща употребявани автомобили на лизинг без първоначална вноска?
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Автомобил на лизинг без първоначална вноска?
Малко вероятно според мен.
Като цяло лизинга или условията по него зависят много от колата която си избрал (година, цена)
Та ако искаш някоя "тупалка" за 20к лв няма как да минеш без първоначална вноска дори и с 24 или по малко месеца лизинг.
п.п. Лично мнение, без да съм се сблъсквал с лизингови компании, ако греша нека ме поправят колегите.
Като цяло лизинга или условията по него зависят много от колата която си избрал (година, цена)
Та ако искаш някоя "тупалка" за 20к лв няма как да минеш без първоначална вноска дори и с 24 или по малко месеца лизинг.
п.п. Лично мнение, без да съм се сблъсквал с лизингови компании, ако греша нека ме поправят колегите.
- xploda
- Двигател:
O, не, "тупалките" ще изчакат. Става въпрос за далеч по-евтина кола - А3/Г4.
А аз да задам един друг въпрос - защо ти е А3/Г4 за 6-7к като ще го плащаш на лизинг?
Ами ако ти се наложи да правиш турбо/съединител и трябва да олекнеш с 1к примерно само за смяната/ремонта?
И той ли ще е на лизинг? Само размишлявам, не го приемай като заяждане.
Ами ако ти се наложи да правиш турбо/съединител и трябва да олекнеш с 1к примерно само за смяната/ремонта?

- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мога да дам пример за размишления ;)
Познат си закупи е36 преди години, на лизинг.
Оказа се, че по колата има да се правят разни неща а и непрекъснато излизаха нови за правене...
Та сега още изплаща заем, а колата (след като изгни цялата) се продава на части.
Познат си закупи е36 преди години, на лизинг.
Оказа се, че по колата има да се правят разни неща а и непрекъснато излизаха нови за правене...
Та сега още изплаща заем, а колата (след като изгни цялата) се продава на части.
- xploda
- Двигател:
hidalgo написа:А аз да задам един друг въпрос - защо ти е А3/Г4 за 6-7к като ще го плащаш на лизинг?
Мне, няма да е турбо версията, щото искам да си возя трибуквието възможно най-евтино. Затва ще е нещо с AGN да мога да му сложа ГИ. А защо А3/Г4, ми защото по-скъпите ВАГ-ове са 50% турбинирани FSI-и, 50% нормални FSI-и. На FSI ГИ-то е безбожни пари, отделно, че и са проблемни по принцип. В смисъл всяка една друга кола ще е по-скъпа, а според това каква марка може и по-проблемна. Като БМВ например. Много хубави коли, страшно много ме кефят, но не са за нормален човек просто. От друга страна не ми се набиват много пари в купчина желязо, защото най-малкото въпросната кола ще я купя(евентуално) за всекидневна т.е. не за гъзария, не за гонки, не за проект и т.н. Затова съм се насочил към тези коли

- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Цените на частите при Е46 и Г4/А3 са сходни...
- xploda
- Двигател:
AmW написа:Цените на частите при Е46 и Г4/А3 са сходни...
Не съм много съгласен. Някои части може и да са, но повечето БМВ части са си по-скъпи. Не безбожно по-скъпи, но все пак по-скъпи. Отделно, че БМВ-то има много повече болежки, оправянето на които си струва известни пари. Да не говорим, че Е46 е и осезаемо по-скъпо, като кола от А3/Г4.
- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
за тези пари (6-7 хиляди лева), по-добре тегли потребителски кредит - ще е по-евтин от лизинга.
- xploda
- Двигател:
Не ми е опция потр. кредит, но не ми се обяснява защо, че е дълга и широка 

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, ако купуваш колата от автокъща, няма как да минеш без първоначална вноска, казвам го от личен опит, защото преди години аз бях на същото дередже (Но се отказах, за мое щастие) Самите автокъщи, работят със лизингови компании! Много рядко има такива които имат собствен лизинг! И без първоначална вноска, (Ако стане) излиза доста соленко! Има доста автокъщи в Мобиле където има изписано вноски и т.н!
Не си ли се замислял, за някоя нова кола? Вярно няма да е яка марка, например made in Lovech!?
Поне е ново!
Има доста коли, върнати от лизинг, карани малко и на добра цена!
П.п Малко е извън твоите изисквания, но на мен ми допада, извинявам се за Off-topic-a! ->http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11365264570243655&f1=details&slink=383w6d
Не си ли се замислял, за някоя нова кола? Вярно няма да е яка марка, например made in Lovech!?

П.п Малко е извън твоите изисквания, но на мен ми допада, извинявам се за Off-topic-a! ->http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11365264570243655&f1=details&slink=383w6d
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”