Климатика не духа студено ! Леон
Климатика не духа студено ! Леон
Здравейте , проблема е,че климатика ми не духа студено . Зареждах го преди има няма 1000 км и тогава духаше,но сега пак като и преди , я зацепи я не .Прочетих тук във форума,че едната тръба требва да е студена ,а другата топла но при мен и двете са топли ... също така помня на 100% ,че преди като пусках климатика се въртеше и перката,а сега не иска да тръгне . Дали ако нема фреон нема да се върти и перката или по скоро ако не се върти перката нема да стават студени тия тръби отпред дето са ?
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: Климатика не духа студено ! Леон
Имаш неизправност по системата. Направи тест .
Пиши на колегата Zfa 159 - има сервиз за климатици в София Уговори си час. Попадаш на сигурен човек.
Или нямаш фреон вече, или налягането е ниско от теч.Или вентилатора е неизправен. Като се пусне тест с VagCom ще си изпише грешката. Иначе само загадки и празни приказки.
Пиши на колегата Zfa 159 - има сервиз за климатици в София Уговори си час. Попадаш на сигурен човек.
Или нямаш фреон вече, или налягането е ниско от теч.Или вентилатора е неизправен. Като се пусне тест с VagCom ще си изпише грешката. Иначе само загадки и празни приказки.
- siso_k
- Автомобил: 1999 VW Golf
- Двигател: AKL
- Контакти:
Провери 3-те бушона над акумулатора – нагарят и компресора не включва.
- Asko VW
- Автомобил: VW Passat-B6 Variant
- Двигател: 2-0 TDI BMP 2006
Колега, нещо май много го закъса с тоя Леон, поти прозорци, сега и климатика отказа, я иди при колегата zfa да ти оправи всичко и да си отдъхнеш 

Вече не поти прозорци
иначе май май ще ходя до него ... само където ми е на около 100тина километра 

Не съм от София ... от Враца съм .. иначе до компресора стига ток е сега проверих ама пуст дренаж
немога да го намеря !

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”