miro_87_pk написа:здр карам Ауди А3 1.8 125кс. и аз имах сащия проблем даже и звук от каъм изпартителя обади се на моя газаджия и му я окарах човека ми смени някакви гумички на клпанчета в газовата реика и се оправиа нещата даже смъкна и разхода е шума от изпарителя си остана щото нямаше време да се прави и каза че не е сигурен точно какво вие но по натам.Такаче нека да ти видят газовата реика.
basata-user написа:моята след монтажа на газовата правеше същите проблеми но след адаптиране на дроселовата клапа се оправи
basata-user написа:адаптира се дроселовата клапа с ваг-комна бензин пресецването го има но се усеща съвсем слабо
miro_87_pk написа:добре парво прегледаи маркуча от въздушния филтър до дроселовата клапа и наблегни на щуцера дето визат картерните газове да няма пукнатини или сцепени участаци щото смучели ти въздук це получава разреждане на сместа и може да не работи равномерно дтигателя и така и така си свалил маркуча погледни дроселовата клапа дали няма нагар или боклуци по нея.И да колегата е прав ако сичко е ок адаптация незнам как се прави точно Ако някои знае моля да обясни знам че е с Ваг ком но какви са стъпките и каде се натиска.
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 47 госта