В понеделник ми спря миялната. Дава грешка "Ниско налягане на водата" (грешка Е1).
Проблема е, че налягането в чешмата хич не изглежда намаляло

Беше лумбуркала цяла нощ, като на сутринта продължаваше да прави някакви неуспешни опити да тръгне. Дори не беше намокрила таблетката с препарата

Спрях крана на входящата вода, пуснах я - източи.
На входа има едно кутийче, което изглежда все едно в него има филтър.
Като видях, че е стегнато с 3 болтчета леко се усъмних, ама маймуната е 'любознателно' животно - проверих

Е, вода нямаше, ама грешката за Ниско Налягане пак си я има.
Разбира се, пробвахме и по лесния начин - майка ми звъннала в сервиза, дето го пише в гаранционната карта.
В началото вдигнал някакъв, дето явно даже не е бил виждал съдомиялни, ама после се намерил друг, дето звучал компетентно.
Даже се разбрали да дойде до вкъщи!
Ами дошъл, поогледал, натиснал копчето за включване и... попитал точно така ли не тръгва...

Та явно борбата ще я водя аз. Тъй като е вградена, кабела е къс и не може да излезе, защото щепсела е зад фурната (също вградена) ще пада здраво разглабяне и битката ще се проведе в съботно/неделна обстановка.
Сега, моля ви, давайте съвети какво може да е прецакано, къде се намира и как да го проверя/оправя.
Първо се сетих за филтър на входа, амааа... не открих такъв!
Споменатата вече кутийка с 3 винтчета и после маркуча влиза в корпуса.
А там какво има?
Циркулационната помпа и помпата за източване различни гоберни ли са или е една с трипътен клапан?