Здравейте колеги.На едно приятелче seat ibiza-та му нямаше чистачки и след като свалих моторчето установих,че едната ос,която върти шофьорската чистачка е запекла (стояла е 1година без да се кара колата) и в опитите си да я раздвижа на менгемето се отчупи ухото за захващане на механизма с моторчето към купето.Искам да потърся нов механизъм направо,защото този не може да го раздвижим със сигурност.. Ето снимка на нещата,които пише на него и ако може някой колега с ЕТКА,или някой друг софтуер да каже дали му излиза в кои модели на сеат и предполагам фолксваген ,слагат такова моторче.
Да де,но се замислих,че мен всъщност моторчето ми е здраво,а механизма е спекъл,така че механизъм няма шанс да намеря в друг автомобил,който да пасне на това стъкло,защото са си строго различни всички предни стъкла. Обявяват ми цена от 100лв за този механизъм + моторче ,нормално ли е ?
Киснах,пръсках,кока кола после ..всичко опитах Интересно е ,че материала е страшно лек,който се отчупи,което ме навежда на мисълта,че е алуминий,но и по-лек от алуминии ми се струва Трябва да избия първо оста на шофьорската чистачка,за да може да се раздвижи,но мисля,че няма да се получи пак..