VW Golf 3 GTI Colour Concept
- Ivo.B
- Автомобил: VW GOLF 3 GTI Color Concept
- Двигател: 2.0 GTI 115
Re: VW Golf 3 GTI Colour Concept
до няколко дни трябва само гърнето и перката на вентилатора да сменя и ще е в перфектно състояние! :)
- Ivo.B
Колеги, да ви се похваля смених средното гърне, защото беше изгнило и имаше дупки по него, също така имах проблем с моторчето на перката за охлаждането на двигателя

... и не щеш ли докато разглобявахме предницата забелязахме, че старият радиатор е изгнил и тече...

... ето това
изтече от маркучите

.. явно предишният собственик е използвал от тези течности за спиране на течове.. След тази гледка направо ми се насълзиха очите и ме стегна от ляво..
Ето и крайният резултат след смяната на радиатора и перката

Перката работи перфектно, както и радиатора, който е от 150ка гти.

... и не щеш ли докато разглобявахме предницата забелязахме, че старият радиатор е изгнил и тече...

... ето това

.. явно предишният собственик е използвал от тези течности за спиране на течове.. След тази гледка направо ми се насълзиха очите и ме стегна от ляво..

Ето и крайният резултат след смяната на радиатора и перката

Перката работи перфектно, както и радиатора, който е от 150ка гти.
- Ivo.B
Колата я стягам ето при тези момчета https://www.facebook.com/pages/Obsessive-Performance/126967690692300?notif_t=fbpage_fan_invite Правя им реклама, защото съм много доволен. Работят качествено за реални пари и знаят как да си задържат клиентите. Където и да ходех ме лъжеха и ме товариха със страшни суми по другите сервизи, и вместо да оправят , развалят! Евала на пичовете знаят какво правят и го правят с удоволствие и желание :) 

- Ivo.B
Много скоро ще събера парички и ще направим основно преокабеляване на голфчето. Предишният собственик не знам какво е правил или е платил да го направи друг, но окабеляването е трагично.
Ето една снимка, не много приятна за окото.

Ето една снимка, не много приятна за окото.

- Ivo.B
Скъпи колеги, за да не пиша нова тема ще попитам тук. Интересно ми е ако си пусна голфчето за продаване каква цена бих могъл да му взема (засега няма да го продавам, но искам да знам информативно за колор консепт)
Благодаря!
Благодаря!
- bodil4o
- Автомобил:
- Двигател:
За съжаление в България почти няма кой да оцени това, че е колор концепт и че е по-рядък модел.
ПС: Голфа е супер

- Ivo.B
bodil4o написа:За съжаление в България почти няма кой да оцени това, че е колор концепт и че е по-рядък модел.
Да така е и аз като го купих не го оценявах в началото докато не се поинтересувах. Не искам да го продавам, единствено бих го бартеросал за корадо ( от малък съм им много голям фен)
- Ivo.B
Привет колеги
От известно време не съм писал в темата макар, че направих промени по голфчето, но имам един съществен проблем, който ме мъчи от 1 месец. Сложих си спортен филтър K&N, но понеже е конус премахнах филтърната кутия към която имаше закачени 2 датчика (не знам за какво са) и оттогава разхода на гориво драстично се покачи. Преди с 10 лева 98 октанов (3.54 литра) минавах около 37 км градско ,но сега с 20 лева 98 октанов минавам 40 км. Бензиностанцията е една и съща (няма да и правя реклама). Казаха ми, че този филтър ще ми покачи разхода но максимум с 1-2/100. Дори напоследък се старая да карам по икономично и я пускам по инерция почти постоянно, но пак файда няма. Моля дайте съвет къде да търся проблема.
Имам една идея да набутам конуса във филтърната кутия и да и закача датчиците, понеже един "майстор" ми каза, че те били за намаляване на разхода.
Благодаря!

Имам една идея да набутам конуса във филтърната кутия и да и закача датчиците, понеже един "майстор" ми каза, че те били за намаляване на разхода.
Благодаря!
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Единия е този и има значение, а другия да не е този на дебитомера? 

- Ivo.B
snupeca написа:Единия е този и има значение, а другия да не е този на дебитомера?

Това са двата датчика
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Май май караш без дебитомер - нормално да гори майка си и баща си. Закачай при първа възможност.
-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Моя съвет е да не си е*еш душата а си сложи всичко което си махнал и изхвърли тази шитня която си сложил 

- Ivo.B
snupeca написа:Май май караш без дебитомер - нормално да гори майка си и баща си. Закачай при първа възможност.
Кой от 2та датчика е за дебитомера? И има ли начин да го закача към спортният филтър?
-
- Автомобил:
- Двигател:
golfmk1 написа:Моя съвет е да не си е*еш душата а си сложи всичко което си махнал и изхвърли тази шитня която си сложил

-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Защо пипаш като не разбираш нищо