JP смяна на разпръсквачи
JP смяна на разпръсквачи
Решил съм да сменям разпръсквачтите на JP мотор.Да знаете в сервиз на каква цена ще ми извършат тази смяна с резервни части, с труд, всичко? А също да попитам сложен ли е процеса, тоест мога ли да го извърша сам или има някакви настройки на самите разпръсквачи да се правят?
- ventotdi
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: ALH 1998
Re: Смяна на разпръсквачи
развий си дюзите от главата и ги закарай на помпаджията заедно със новите разпръсквачи ... В Русе труда струва 20 лева смяна + стенд ....,а ако отидеш с колата вече има демонтаж и монтаж и става малко по дебело 

- vw-gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
здравейте колеги да попитам разбиращите, сменил съм разпръсквачите на Golf3 1.9TDI 90к.с (1Z.) от ASV мотор 205um. и чип за тях, обаче тези разпръсквачи заводско на ASV отварят на 220 бара. при мен дали може да има спад на налягане в помпата и да не мога да достигам това налягане дори и с чип. Карам на 1.2 бара на предверение от помпата, 51 милиграма за един цикъл, дебитомера дава около 850 единици. в момнета колата пуши доста. Смених разпръсквачите но не съм ги стендвал. Очаквам вашите мнения мерси предварително..
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
Че то не разпръсквачите "отварят".. самите дюзи и тяхата настройка определят наколко да отварят... според мен , след като си започнал цялата манипулация със смяна на разпръсквачи е трябвало да се минат на стенд, за да може да се гарантира, че всичко , което следва след това лежи на някакви що -годе стабилни основи - иначе кой може да каже коя на колко отваря, дали не 'пикае " или други гадости... вярно , че стенда си е кинта, ама в домашни условия резултата без него е по системата " тука има - тука нема" ...
Върни се в “Дизелови агрегати”