благодаря за думите колеги за момента е вкъщи салона трябва да се преправя крака от към вратата и на двете предни надявам се за по топлото време да е готов и тогава ще го поставя има още нови придобивки праговете от GTI са намерини имат малко забележки но ще се пипнат за зимния сезон си закупих две чисто нови гуми марка DEBICA frigo с размер 175/65/ 14 много съм доволен за сега от тях
Браво колега много добре става количката а и най добрия мотор на всички времена е в нея все пак имах голф с 1.6 чист дизел и в моето семейство му врътнахме повече от 250 хиляди като сме сменяли само консумативи!И това ако не е добър мотор...
Здравейте не съм писал скоро колеги ето две снимки по колата за момента няма нови неща поставени но са намерени вече следните:4 броя вежди от GTI пакет , кори за вратите оригинално с червен кант и черен мокет от вчера ще добавя снимка когато ги поставя след някои ден :) това е за момента
Здравейте колеги не съм писал доста отдавна по някои причини ми се наложи да се разделя с салона и джантите но от месец някъде се почна на ново с покупките намерих си за първо време един ББС рз от голф 3ка ето ги и на колата преди седмица намерих оригиналния спойлер за колата гумен очаква да се постави а преди 3 дена си взех две чисто нови гуми Yokohama Parada с размер 195/50 15 има си голяма разлика намерил съм също черен мокет от голф 2ка очаква да се постави и мисля да си направя фаровете с жълто фолио само да ми остане малко време това е за момента другия месец може би пак ще се търси Рекаро салон съжалявам че го продадох но просто така се наложи ето някоя снимка от днеска с двама колеги от града :) надявам се да ви харесва колицата лека полека се подобрява
ето снимки на салона не са с много добро качество по нататъка ще направя пак в момента са само предните седалки задните чакат ред с тавана които ще се прави др месец търся кори за врати от 4 врат голф да са черни , а временно реших колата да е с жълто фолио на фаровете мисля че добре се получи ето и снимка
Здр колеги ето снимки от работата по изкърпването на автомобила вече е с здрав под :) взех си едно воланче MOMO от колега от форума доста добре мисля че се вписа
намерих оригиналния гумен споилер вече е поставен :) задните седалки са поставени вече ето как застанаха
ами преправя се крака на седалката откъм вратата режи се и после се напасва да седи равно но си е играчка докатпо стане равно това е като цяло задните са захванати отдоло ,а облегалката е към ламарината с няколко видии в края това е като цяло