Смяна на прозорец на голф 2
-
- Автомобил:
- Двигател:
Смяна на прозорец на голф 2
Здравейте искам да попитам дали мога да сменя малкия прозорец на предните врати с голям като махна стойката на вратата за малкото прозорче и да прикрепя голям прозорец става въпрос за двувратка. Или ще се налага да купувам нови врати с големия прозорец и да боядисвам врати ?
- nebeto
- Автомобил: VW Passat B4 1.9TDI
- Двигател: AFN 1996
Re: Смяна на прозорец на голф 2
и аз преди време си го мислиш като карах Г2,за да са ми по-удобни огледалата.Трудна работа ще стане.Огледалата на големия джам са захванати на една ламарина,която е на почти мястото на малкото стъкло.
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Цялата врата се сменя конструктивно са различни вътре вратите на различни места са водачите за стъклата. Отделно и мястото за огледалото което е и част от водача на стъклото.
- ivostefanov
- Автомобил: Audi A4
- Двигател:
Ето нагледно основната причина да не станат,иначе на долу конструктивно дори да няма заготовка в което се съмнявам може да се направи.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря на колегите, иначе е много гадно с тези огледала май ще се налага да купувам нови врати ;(
- nebeto
- Автомобил: VW Passat B4 1.9TDI
- Двигател: AFN 1996
priqteli123 написа:иначе е много гадно с тези огледала май ще се налага да купувам нови врати ;(
колега не те знам от кога караш колата,но ако искаш не бързай.И аз като си купих Г2 (пак с такива огледала) и на мен в началото ми беше кофти,но като я покараш известно време даже почна да не ми прави впечатление....та я карах така 3 години.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”