Ко туй бе

Edit: Означението по грайфера, не какъв модел е гумата

Kuncavia написа::offtopic
Ко туй бе![]()

stefan4o написа:Карах близо месец новата си стара кола с гумите на Корморан - пазени, на малко километри с хубав грайфер и каучук. Меко казано са ужасни. Ако някой от тая тема кара с гуми по 70 лева бройката цена на дребно и си мисли, че кара с хубави гуми, нищо, че са нови, ще ме извинява![]()
Та, за мен това са много НЕхубави гуми за лятото
Лошото е, че се очертават доста харчове (странични, не по колата), които ще ме озаптят да го сторя
Като раздам всичката газ на тоя астматик 70 коня и се чуди накъде да хване с тия скапани гуменки
Потвърждава ми се мнението, че едно нещо е толкоз хубаво, колкото и струва - в общия случай говорим. Може и да има изключения. Ако някой има прилични гуми 185/60/14 може да ми ги предложи на ЛС, но само читави марки и на малък пробег ме интересуват (разбирай 1-2 годишни най-много).rokera671 написа:Аз не съм толкова тъп за да не правя разлика между ,примерно Гудиър и Корморан .Но не съм имал никакви проблеми с тия гуми и даже момчето си ги търкаля още .А аз и не карам динамично
Старата ми резачка с Континенталите виждаше доста зор, да не говорим, че на втора не съм успявал да я накарам да се пързаля така лошо. А е с доста по-къси предавки и се изстрелва доста повече от тази
Наистина не съм карал с по-лоши гуми досега.
Съветвам тези, които ще си избират нови гуми да дадат 10-15 лева отгоре на гума, ама да си вземат нещо поне средна хубост, вместо това подобие на гуми.
.Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 51 госта