Направо съм бесен идва ми да убия някой

....Ако пък е жена

Колеги някой знае ли дали това може да се оправи по някъв начин шишето е ударило с дънато има 3 см широчина и 1 см вдлъбнато
Какво им беше направило моето голфче
myrshavija написа:Не може да се оправи. Колата е за бракуване.
П.С. Прочети кога се използва пълен и непълен член!
mania написа:Кофти, брат! Принципно трябва да се изчука, евентуално китоса и пребоядиса целият капак. Ако боята на един калник е около 100 - 120 - лв, твоят случай сигурно ще бъде малко над 200, щото има работа, а и самият детайл е по-голям. А по мотора проблем няма, нали? Не е толкова дълбоко.
Както го описваш това ще е решението.
С нищо - спам е. Както и темата - зададеният въпрос дали може да се оправи е откровено глупав. А и не е за техническия за Голф.predat0r написа:Това мнение с какво помага....
П.с Колега сложи една снимка на капака да видим за какво става въпрос
mania написа:Кофти, брат! Принципно трябва да се изчука, евентуално китоса и пребоядиса целият капак. Ако боята на един калник е около 100 - 120 - лв, твоят случай сигурно ще бъде малко над 200, щото има работа, а и самият детайл е по-голям. А по мотора проблем няма, нали? Не е толкова дълбоко.
myrshavija написа:С нищо - спам е. Както и темата - зададеният въпрос дали може да се оправи е откровено глупав. А и не е за техническия за Голф.predat0r написа:Това мнение с какво помага....
predat0r написа:myrshavija написа:Не може да се оправи. Колата е за бракуване.
П.С. Прочети кога се използва пълен и непълен член!
Това мнение с какво помага....
myrshavija написа:Заповядай - номерът ми го има във форума!
Iwant написа:myrshavija написа:Заповядай - номерът ми го има във форума!
Що на кафе ли искаш да излезем
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 57 госта