Впечатлния и мнения за HTC Desire X

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
Speedy86
Автомобил: Audi A4 1.8 20V
Двигател: ADR 1996

Впечатлния и мнения за HTC Desire X

Мнениеот Speedy86 » Съб 15 юни 2013 21:30

Колеги остават ми още два дни до одновяване на договора и искам да си взема и нов телефон на изплащане(нямам оскъпяване) за целия срко на договора,вчера ходих в офиса на ГлоБул и разцъках HTC Desire X и няколко Sony-та от среден клас и мога да кажа че Desire X е много по бърз от другите,цяла вечер чета за HTC-то и на някои места казват че камерата е много добра а на други че била много зле,моля ви споделете личните си впечатления от HTC-то и как е камерата от към процесор и RAM това което има Desire X ми е достатъчно при положение че сегашния ми телефон LG L5 има 512MB RAM и 800mHZ процесор :banghead

Потребителски аватар
yordannnnnn
Автомобил: Golf 3
Двигател: ABS 93

Re: Впечатлния и мнения за HTC Desire X

Мнениеот yordannnnnn » Съб 15 юни 2013 22:56

аз съм с Експлорер и съм доволен,според мен НТС са за предпочитане пред Х-периите-лично мое мнение де :mhihi

Потребителски аватар
predat0r
Автомобил: Mercedes-Benz W203
Двигател: C270CDI

Мнениеот predat0r » Съб 15 юни 2013 22:57

:th_up +1 за HTC

Потребителски аватар
Wrofeel_VR6
Автомобил: Passat 3B2 1.8T 20V
Двигател: AEB

Мнениеот Wrofeel_VR6 » Съб 15 юни 2013 22:58

predat0r написа::th_up +1 за HTC

:th_up

Потребителски аватар
BuRnInGSouL
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BuRnInGSouL » Нед 16 юни 2013 9:12

Колега , аз съм с такова HTC много съм доволен при нормална работа батерията държи 3 дни ... При яко ръчкане 1 ден. Инсталирал съм си iGo и съм много доволен много бързо намира GPS на открито. За браузинг ми върши работа ... Снимки правя от рода на листове , техт, чертежи и става снимки на открито бива на тъмно малко ги омазва ама се пак не е фотоапарат... На открито снимките с инстаграм като ги барне сестра ми стават много хубави и не може да кажеш , че са от този телефон ... Аз съм много доволен от телефона това ми е първият дроид преди това имах симбиан и направо съм очарован от бързината и чувстителноста на екрана ! Ако те интересува нещо конкретно попитай !

Потребителски аватар
Speedy86

Мнениеот Speedy86 » Пон 17 юни 2013 21:25

Е хайде да ми е честито HTC-то :beer

Потребителски аватар
BuRnInGSouL
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BuRnInGSouL » Пон 17 юни 2013 22:26

Да ти е честито !! Ако има нещо питай ще ти помогна !

Потребителски аватар
Speedy86

Мнениеот Speedy86 » Чет 20 юни 2013 21:44

Малко глупав въпрос но да попитам,коато взех телефона в Понеделник имаше някакъв процент батерия около 80% започнах да го ползвам докато не се изтощи до край и не изгасна телефона във Вторник следобяд към 15:00ч към 16:00ч го включих и макар и с празна батерия телефона продъжи да работи до вечерта към 21:00 включих го на зарядното и се зарежда т 21:00ч до 7:00ч в Сряда сутринта,днес батерията издържа до към 17:00ч но по късно пробвах да го включа и не стана,в момента е на зарядното и се зарежда за втори път искам да попитам как да процедирам с зарежданията в началото да го чакам да се изтощи до край и да зареждам цяла нощ или вече може да го зареждам когато искам?Не зареждам за първи път батерия на нов телефон но чета из Андроид форума най различни мнения и не знам на кое да вярвам :banghead :banghead :banghead

П.П:Още нещо да попитам сега като е на зарядното ако извядя кабела от зарядното и го включа в лаптопа и продължи да се зарежда от него ще прецакам ли нещата или не?

Потребителски аватар
predat0r
Автомобил: Mercedes-Benz W203
Двигател: C270CDI

Мнениеот predat0r » Чет 20 юни 2013 21:58

Първите 3 зареждания по 12часа без прекъсване :exclaim

Потребителски аватар
BuRnInGSouL
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BuRnInGSouL » Пет 21 юни 2013 9:51

Защо ? По 12 часа може ли да се аргументираш ?Това не са батериите от вефовете едно време .. Това е Li-On батерия ...

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пет 21 юни 2013 16:38

Дам.На новите батерии не им е нужно излишно седене по контактите :mhihi
А разреждането до дупка,не е добре за андроида :c020

П.п.
Всякви легенди има ей :Mr Green Fun

Потребителски аватар
nurv
Автомобил: Audi A6
Двигател: ALF

Мнениеот nurv » Вто 25 юни 2013 12:20

Най-интересното е, че самите продавачи в магазините ги разпространяват.

А по темата - аз съм с такова телефонче от декември миналата година и съм доволен. Не съм го рутвал още. Имаше ъпдейт до 4.1.1 ако не греша. Единствено орязаният Sense може да те дразни ако го сравняваш с друга пълна версия. За мен 4 инча е оптималният размер дисплей.

Потребителски аватар
AE86
Автомобил: Jetta mkII
Двигател: PN 1989

Мнениеот AE86 » Вто 25 юни 2013 12:27

Бях пред дилема и аз тука няколко дни.Дизайър или Експирия ГО.Заложих на ексипирията,защото е влаго и прахоустойчива,а мен работата ми е такава.Камерата е добра и на 2-та телефона,Екса няма ЕйЧ Ди видио,а сонито има.Заложих на ГО все пак.Иначе и Дизайъра е много хубав за тия парички.Успех и дано си вземеш нещо добро :th_up

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Сря 10 юли 2013 9:04

AE86 написа:Бях пред дилема и аз тука няколко дни.Дизайър или Експирия ГО.Заложих на ексипирията,защото е влаго и прахоустойчива,а мен работата ми е такава.Камерата е добра и на 2-та телефона,Екса няма ЕйЧ Ди видио,а сонито има.Заложих на ГО все пак.Иначе и Дизайъра е много хубав за тия парички.Успех и дано си вземеш нещо добро :th_up

И аз вчера избирах телефон и ми хареса тази Експирия Го,но като стигнах до проба на чуването при Сонито трябваше да се напрягам да чувам какво ми говорят отсреща /при макс усилен говорител/ докато на Екса върнах две стъпки назад иначе ще ми спука тъпанчето и това веднага реши дилемата,все пак основното за един телефон е да чуваш човека отсреща ! Не знам дали е до конкретната бройка но определено много слабо се чуваше ! Така че и аз вече съм в клуба на HTC и сега му свиквам,продавача ме зарибяваше с някакви LG-та дето били на много добри цени за параметрите си /сигурно е така/ ,но някак не си представям да ползвам телефон от тази марка колкото и да е добър /все едно да си взема френска кола/ :wink

Потребителски аватар
Speedy86

Мнениеот Speedy86 » Сря 10 юли 2013 18:22

И аз вчера избирах телефон и ми хареса тази Експирия Го,но като стигнах до проба на чуването при Сонито трябваше да се напрягам да чувам какво ми говорят отсреща /при макс усилен говорител/ докато на Екса върнах две стъпки назад иначе ще ми спука тъпанчето и това веднага реши дилемата,все пак основното за един телефон е да чуваш човека отсреща ! Не знам дали е до конкретната бройка но определено много слабо се чуваше ! Така че и аз вече съм в клуба на HTC и сега му свиквам,продавача ме зарибяваше с някакви LG-та дето били на много добри цени за параметрите си /сигурно е така/ ,но някак не си представям да ползвам телефон от тази марка колкото и да е добър /все едно да си взема френска кола/ :wink[/quote]

Хайде да ти е честито и на теб аз вече му свикнах и съм много доволен от телефона,в по горните ми постове ако си видял съм питал за зареждането на батерията и колко време издържа,не му се плаши при мен максимума е 2 дни да ми издържи батерията като се ограничавам да го ползвам само за разговори и малко СМС-и,иначе като си го ползвам нормално без да се ограничавам издържа 1 ден и половина,питал съм и още 4-5 познати със Desire X и на тях по толкова им издържат.

П.П:Съвет от мен влез в Андроид маркета и си изтегли https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dianxinos.dxbs&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5kaWFueGlub3MuZHhicyJd

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”