Въпрос по отношение влизането в теми?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Dpop
Автомобил: VW
Двигател:

Мнениеот Dpop » Вто 05 дек 2006 14:48

Моля да бъда предварително извинен, ако това не е точното място в което търся обяснение на възникналият пред мен проблем. Не можах да открия отговор и в Помощ.
На няколко пъти получавам в ел. си поща известия за определени теми(по-точно за 3) по които съм взел отношение, но когато се опитам да вляза през посоченият адрес ми се зарежда съобщение "Темата или мнението, което търсите, не съществува". След което с помоща на търсачката успявам да намеря въпросната тема и да вляза в нея. Не виждам да има признаци да са заключени.
И въпросът ми е когато се заключи тема винаги ли има съобщение за това и възможно ли е да получавам съобщение в ел. поща за такива теми, дори и след като аз съм последният, който е писал по тях?
Благодаря в аванс и лек следобед.

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Вто 05 дек 2006 23:00

Не съм спец по форумите, но за да получаваш съобщения на пощата трябва да натиснеш линка "наблюдавай темата" под всяка тема в ляво. При това положение, при всеки отговор, ти получаваш майл с линк към този отговор. Обаче междувременно ако отговора е изтрит от модератор, ще ти излезе съобщението "Темата или мнението, което търсите, не съществува" :idea:

Потребителски аватар
Dpop
Автомобил: VW
Двигател:

Мнениеот Dpop » Сря 06 дек 2006 10:48

musura написа:...Обаче междувременно ако отговора е изтрит от модератор, ще ти излезе съобщението "Темата или мнението, което търсите, не съществува" :idea:

Благодаря ти, и аз имах съмнение :roll: , че е модератора е извършил действие след което явно няма по-нататъшно развитие на темата. Но очаквах, че той, като последна инстанция ще се разпише последен с нещо като "Темата е заключена" ли "Заключвам темата", което съм виждал в някои теми. И след това, такава тема да не бъде повече изпращана до колеги които са пожелали да бъдат известявани в ел. си пощи или да получат последно известие, че темата еди си коя, е заключена или нещо в този дух.
Но да не ставам многословен, форумите са си very cool и съм доволен, заради компетентните мнения и разнообразие от информацията.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”