Мнение за процесори Intel Celeron
Re: Мнение за процесори Intel Celeron
Колега не знам какъв ти е бюджета, но по-добре се ориентирай към B960. Говорим за ценови клас около 700 лева. Относно марките ще споделя личен опит, най-рядко в сервиза идват за ремонт Acer и Lenovo. Успех!
- siso_k
- Автомобил: 1999 VW Golf
- Двигател: AKL
- Контакти:
Благодаря колеги,
утре ще ходя да го избирам и ще се похваля като го взема
утре ще ходя да го избирам и ще се похваля като го взема

- Gal
- Автомобил: МК7
- Двигател: DCYA 2018
Пак да кажа, това са старички процесори вече, съответно и моделите с тях. Не ме радва да си купувам нещо, повисяло по складове.
- xploda
- Автомобил: Civic
- Двигател:
Gal написа:Пак да кажа, това са старички процесори вече, съответно и моделите с тях. Не ме радва да си купувам нещо, повисяло по складове.
Ми ок де разбрахме ти позицията, защо го повтаряш, като папагал и се опитваш да си наложиш мнението? Кажи го един път и приключвай. Тва твойто все едно някой да продава чисто нови голф 6-ици на цената на половин голф 7-ца и да кажеш, че 6-ицата не струва щото видилш ли е на две години модел и не струва. Щото хубаво съветваш хората нови модели да си купуват, ма нали се сещаш, че наесен като излезе по-новия цената на сегашния ти лаптоп ще се срине доста. Не вАжи ако си абсолютната пачка и можеш да купуваш всеки месец нов лаптоп без да продадеш стария.
По темата - вкъщи има един тинкпад с едноядрен селерон на 1.7 и вградено интелско видео, 3100 ако не се лъжа. Подкарвам nfs carbon на него. Правя лайф демонстрация срещу 100лв.

Разцъквам един двуядрен селерон на санди бридж архитектура - пак няма грижи. Така, че смело взимай селеронче на вашите. Идеален е за всичко без игри и adobe premiere

- Gal
- Автомобил: МК7
- Двигател: DCYA 2018
Елементарно е,но трябва да помислиш! Старите модели са на същата цифра като новите в Бг. Карбон съм подкарвала и на лаптоп със s.478,ако се сещаш какво беше това. За Аdobe-виж първо минималните изисквания на сайта им,да разбереш,че става:-Pxploda написа:..
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”