Мерси за поправката колега и аз го разбрах това но след като го написах. Начинаещ съм ,още нямам 1 година стаж затова моля да ме извините. Мерси ще имам в предвид, ако ги купя джантите сиг. ще трябват защото едната е спукана по борда (отстрани) как са я спукали незнам ще ходя при гумаджията един път да видя какво ще каже и ако не стане ще се разберем. VW Relax'a наближава ще те полея с бира ми са струва и най-вече гуменките
Може да го е отнесла само гумата ако е била с по ниско налягане,може да е закачена при паркиране ...може много неща. А може и да е крива ама това се разбира много лесно - закачи я на баланс машина и гледай
Благодаря ти за информацията колега ако се наложи да се изправя някоя от джантите ще се свържа с теб за адрес или някакъв телефонен номер за връзка. Microelement вярно е че няма да си я позная обаче искам и едно спортно окачване Както казва финансовия министър във вкъщи тоест баща ми "То само с искане не става" Парите които взимам отиват само за бензин и
Ами аз като ходих нямаше значение колко цола е,беше си 1лв на цол.Аз изправях 14ки,мой познат наскоро изправя 15ки и каза,че е дал 30лв за двете.Предполагам,че за 17ки пак ще си е 1лв на цол.
Джантите ги купих човека е много коректен и ми даде още две гуми 15ки в идеално състояния. Една от гумите е спукана и монтирах само трите джанти в понеделник ще ходя при гумаджиите и ще ги питам дали ще могат да я оправят. Ако не един колега ми е обещал две гуми ще му кажа да ми ги прати и ще ги слагам тях. Ето и няколко снимки но пак с лошо качество, така става като дадеш парите за джанти и останеш с телефон, който даже няма и цветен екран
Забравих да кажа, че гумите са с размер 225/45/17
Последна промяна от adr3nalinchy на Нед 23 юни 2013 14:19, променено общо 1 път.
Доста работи съм замислил като едни пружини едни стопове черно-червена хела сенника на 5тата врата, но за всичко трябва време и пари нерви още не съм имал с колата