Камера от автопатрул ?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Re: Камера от автопатрул ?

Мнениеот R@do » Пет 14 юни 2013 5:11

Мнението ти не ена място, тъй като темата няма нищо общо с него.

onty
Автомобил:
Двигател: aeb

Мнениеот onty » Сря 19 юни 2013 21:20

[quote="varna"]Спазвайте си ограниченията и няма да имате проблеми. Като ще караш рали отивай ставай пилот. Като ще си участник в движението ще си караш нормално и няма да застрашаваш здравето и живота на нормалните хора.[/quote]

На мен тези мнения винаги са ми били много странни.Аз оставам с впечетлението ,че ти никога в живота си не си се движил повече от 47-48км в град Варна или който и да е друг град не си надвишавал никога 87-88км извн града за да не нарушаваш ограничението вьв и извьн града за не 'почерниш' някое семейство.Например ако не вдигнеш 95-100км докато изпреварваш някой който кара с 80км не застрашаваш ли сьщо себеси или този в насрещното и ако си ги вдигал тези километри/А ти си/ и си нарушил закона как може да прозоваваш за нещо което ти сам нарушаваш.Тези ограничения не знам как се определят на много места нямат врьзка с реалноста например кадето аз минавам всеки ден има един завой който е плавен с две ленти и пьтя е еднопосочен и познай колко е ограничението 20км как ще караш с 15км там за да не нарушаваш закона.Извинявам се за оф-а но не издьржах.И по темата тези автопатрули/мобилни камери/ имат единствено и само една цел и тя е да напьлнят хазната!!!.Като пример ще дам ограничение 60км някой профучава с 110км покрай тях плюс това е употребил алкохол мобилната камера го снима и документира но си остава на място за да наснима и други нарушители.И сьтветно пияният водач предизвиква ПТП три километра по надолу и почерня някое семейства И питам с какво помагат на превенцията мобилните камери?Повечето ограничения са поставени така,че когато и да те снимат ти все си в нарушение и получаваш честитка.

uomoto
Автомобил: MK4 PD
Двигател: 1.9 TDI 131

Мнениеот uomoto » Чет 20 юни 2013 5:17

Подкрепям те силно. Само си пълнят гушките и нямат наяждане!
Да попитам, ако не се плати такава глоба могат ли да те осъдят и трупа ли се лихва?

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Потребителски аватар
Freakylol
Автомобил:
Двигател: asz++

Мнениеот Freakylol » Съб 22 юни 2013 20:41

До колко време идват снимките от патрули ? И да попитам също така за една моя случка.. Влизам в Русе и преди моста е двулентов път на посока с ограничение 80км и изпреварвам тир с има няма 110 който камион се движи с 100 и тамън ми се показа муцуната на колата и ги видях с радара (патрула беше отдясно) И двамата ли ще го отнесем като сме били почти наравно и двамата в нарушение или само камиона като теоритично него го е снимал малко преди да ми се покаже муцуната?

Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Red Guy » Нед 23 юни 2013 7:45

Снимката я получаваш макс. до месец, а за другото - Божа работа, ще видиш, ако получиш снимка.

helikamov
Автомобил: TOYOTA AVENSIS
Двигател: 2WW 2017

Мнениеот helikamov » Нед 23 юни 2013 8:00

transform написа:Като видя подобни теми и не знам какво ми става...Нали всички ревем, че няма закони в тази държава или, че не се спазват,когато обаче се отнася за другите, но не и за нас. Тук е голямо геройство да минем покрай ограничение 60км/ч със скорост 120км/ч и да си бием в гърдите, че сме минали метър или да се чудим - хванаха ли ни или не?. Е на такива пък казвам аз, не само да ги снимат патрулките ами и на публично място снимките им да сложат. Щото такива идиоти зачернят семейства и после не само техните снимки стоят по некролозите, а и на много невинни хора, които си спазват правилата и законите!!!

:th_up

gyliver
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gyliver » Съб 14 ное 2015 17:57

Колеги, измина месец от евентуално мое заснемане в София,а аз съм от провинцията дали ще получа нещо след като месец вече не съм?
Мога ли да отида в София в контрол видео наблюдение и да ми кажат на определената дата дали са ме заснели?
Поздрави.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”