Здравейте колеги,
от известно време, няколко седмици имам проблем с моя Г4 АКЛ.
Съединителят започна да се втвърдява на загрял мотор. На около 4300 км е - комплект.
Съмняват ме някоя от помпите, но не виждам теч. Беше лек като перце, сега е иска доста повече усилие при натискане.
Сменях два пъти датчик за задните светлини, който играел ролята на фиксатор и масло на скоростите оригинално от порше, като наляхме около 1,9 докато не протече.
Усеща се и една тежест при смяна скоростите, по-скоро при зацепването и освобождаването на съединителя.
Идеи да споделите :)
Мерси предварително.
Проблем със съединител - Голф 4
- feniksgod
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: AGU 1999
Re: Проблем със съединител - Голф 4
Ами след смяна в началото е мекичък доста педала, после си става нормално твърд ?????
Не знам обаче, ако го чувстваш много твърд ???
Не знам обаче, ако го чувстваш много твърд ???
-
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: AKL 98
Re: Проблем със съединител - Голф 4
И аз мислех в тази посока, но стария беше на около 50000 км и през цялото време беше мекичък като току що сменен.
EDIT: Оказа се, че съединителя споделя течност от казанчето със спирачна течност ... Ако това е бил проблемът, ще споделя след отстраняването му. Благодаря на отзовалия се колега.
EDIT: Оказа се, че съединителя споделя течност от казанчето със спирачна течност ... Ако това е бил проблемът, ще споделя след отстраняването му. Благодаря на отзовалия се колега.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”