Затъмняване на мигачи и освежаване "за без пари" :)
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- boraks
- Автомобил: VW MK 3
- Двигател: ABF 1994
Re: Затъмняване на мигачи и освежаване "за без пари" :)
Ето обещаните снимки. Всички лайсни, бронята и праговете са намазани с боя за обувки. Преди да ги намажа бяха светло сиви.
- tubleron
- Автомобил: Golf 3 1.8 75ks
- Двигател: AAM 1992
Какво ли ще стане ако вапцам джантите с тая боя.Дали с един парцал ще стане равномерно.На автомивка дали ще падне
- bodil4o
- Автомобил:
- Двигател:
tubleron написа:Какво ли ще стане ако вапцам джантите с тая боя.Дали с един парцал ще стане равномерно.На автомивка дали ще падне
Нищо няма да се получи. Боята не може да захване хубаво за метала.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Хваща, пробвал съм с крем боята на казабланка. Докато не се зацапат с пепелак джантите са като нови
- boraks
tubleron написа:Какво ли ще стане ако вапцам джантите с тая боя.Дали с един парцал ще стане равномерно.На автомивка дали ще падне
За джантите ги минаваш със шкурка да станат матирани, купуваш си DUPLI COLOUR CAR`S черен (8, 9 лева) пръскаш и си готов.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Добре бе защо го правите това бе хора какво си мислите, че точно правите с тея изпълнения тъмни мигачи и глупости на търкалета. А бе хванете се стегнете и намерете начин да изкарате кинти да си купите истинска кола а не глупости разни и да ги цапотите с вакса за обувки и т.н. простотийки и лайна и накрая резултата един 30 годишен кенеф накичен и намазн и светещ като коледна елха само, че лъха на лайна от него и на пропан-бутан.

- bodil4o
- Автомобил:
- Двигател:
Всеки има право да прави каквото си иска в/у автомобила си. Не всички имаме пари за нов автомобил (от който да не лъха на ла*на и пропан-бутан) ...
- boraks
Само мога да му кажа на колегата, че и с малко пари могат да се направят добре изглеждащи неща. 30 годишен кенеф, но ще е по-здрав от новите кенефи, щото те няма да издържат толкова години.
- toshara
- Автомобил: MK2 Golf
- Двигател: GTI PB 1990
alex_bd написа:Добре бе защо го правите това бе хора какво си мислите, че точно правите с тея изпълнения тъмни мигачи и глупости на търкалета. А бе хванете се стегнете и намерете начин да изкарате кинти да си купите истинска кола а не глупости разни и да ги цапотите с вакса за обувки и т.н. простотийки и лайна и накрая резултата един 30 годишен кенеф накичен и намазн и светещ като коледна елха само, че лъха на лайна от него и на пропан-бутан.![]()
![]()
Ето го моя "кенеф",настоявам да качиш снимка на колата си.
Та въпросният кенеф е със оригинална боя и абсолютно здрава шофьорска седалка и всичко му е наред.И съм сигурен,че е надживял поне два пъти твоя нов "автомобил".Аман от такива като тебе.Писна ми от думи от сорта "кво го правиш тва,що не си земеш нова,колко години я караш вече,няма ли да я сменяш и т.н." НЕ,няма да я сменя.Вие си трошете главите с трошляците от Австрия и Италия.Бих си купил нова кола,но не бих продал тази.
И да,лъха на лайна от него,щото като минавам покрай теб се нас**аш от завист.
П.С. Това ми е първото "тровещо" мнение във форума,ама не се сдържах.Най се ядосвам на такива келеши като серат върху денонощен труд,поддръжка,блъскане,лишаване от сума ти други работи,за изглежда добре автомобила.

Колеги и аз вчера минах моето Поло с боя за обувки , сивите пластмаси станаха черни като нови , днес ще я мия
само се надявам да не падне боята след измиването ...
само се надявам да не падне боята след измиването ...

-
- Автомобил: MK2
- Двигател: RP
Преди

След

Шкурка 100, после 180 и 2 ръце боя за обуща..Седи грапаво ама не ми трябва да е гладко, сега ще го мина още 2-3 пъти и го слагам на тенекията, та да видим колко ще издържи.Доста добре се получи..за мен, дано се задържи

След

Шкурка 100, после 180 и 2 ръце боя за обуща..Седи грапаво ама не ми трябва да е гладко, сега ще го мина още 2-3 пъти и го слагам на тенекията, та да видим колко ще издържи.Доста добре се получи..за мен, дано се задържи
много благодаря на колегата toshara за темата 

-
- Автомобил: VW Passat B3
- Двигател:
- Контакти:
Колеги каква марка боя за обувки да използвам да си затъмня прозорците?