Подмяна на предно стъкло.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Подмяна на предно стъкло.
Колеги, мнозина от вас знаят, колко коварни могат да бъдат невидимите камъчета. Дори не разбрах кога и как едно такова е ударило предното стъкло горе над огледалцето. Първо беше малка пукнатина, но може би от вибрациите или температурите- ето ти пукнатината отишла до края... Та, купих от автоморгата на старо оригинално предно стъкло от моя Пасат, сега ви моля за съвет- знаете ли добър майстор за монтаж на автостъкла в София, и по възможност да не взима скъпо? За "Кобра" и "Мустанг" съм чувал недобри отзиви, новопоставени стъкла течали, и т.н. Затова имам предубеждение към тях. Някакви мнения и лични впечатления?
Re: Подмяна на предно стъкло.
i.e.i написа:Едва ли ще намериш майстор с повече опит от тях.
Срещал съм някъде добри отзиви за фирми или просто майстори с посещения по адреси, но не помня къде точно и търсенето е все едно игла в купа сено. Надявам се някой колега да сподели. Защото инак с това пукнато стъкло или трябва да викам КАТ за разрешително за 24 часа, или да рискувам да ми спрат колата от движение...- и после пак да я пускат- все си намират повод да те мотаят и да те обрулят.
Освен това, от въпросните фирми се мръщели, ако им дойдеш с твое стъкло- искат от тях да купиш, иначе вдигат цената.
- stefarata
- Автомобил: Ford S Max MK1
- Двигател: TDCI
Ами нормално е цената да е друга ако си е твое стъклото. Плюс това твоето е 2-ра ръка. Може да има шуплички, трябва да се почисти идеално, абе не е ново. Наистина има хора, които са недоволни от Кобра, аз съм доволен от тях. Друг е въпроса, че Кобра в Монтана няма общо с Кобра в Бургас например, можеш да попаднеш на читави и келяви.
Колеги, благодаря за мненията, реших си проблема. Намерих тези телефони: 0888 235 760, 0897 915 560, ЕТ"Тани-Николай Иванов", доставя и монтира стъкла на адрес. Обслужва София и околностите - Перник, Радомир... Още от вечерта уговорих час за следващия ден, дойдоха, огледаха моето стъкло, дали е читаво, защото дават гаранция. Доволен съм - човекът е много точен и експедитивен. Дадоха бележка за пред КАТ, преместиха стикерите, нямаше боклуци и строшени стъкълца в купето... Реших си проблема. Понеже ползваха старите уплътнения, ми взеха само 35 лв., мисля, че нормално за идване до адрес. И така, 70 лв. за оригинално стъкло на Фолксваген от моргата, и с поставянето- 105 лв., смятам, че минах тънко.
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”