Автоморга "Лондон Сити" Пловдив некоректни търговци.

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
azrod
Автомобил: Passat B3 Variant
Двигател: 1.8mi AAM 1993
Контакти:

Re: Автоморга "Лондон Сити" Пловдив некоректни търговци.

Мнениеот azrod » Вто 25 юни 2013 15:26

След като е имало уговорка за връщане не мога да разбера кой и какви услуги е правил. На единия му е за продаване и е ясно, че не си я иска частта обратно, а иска пари. На другия пък му трябва да си я сложи на колата, като не му върши работа не мисля, че е необходимо да я задържа след като е имало УГОВОРКА за връщане.
Това ми напомня случка от близкото минало - минавам през познат моргаджия и ми дава моторчето за охлаждане за пасат. Е да ама едната степен не му работеше. Върнах му го и колкото и да не му са искаше си взех парите въпреки че имаше още такива съвместими части...

Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот muns61 » Вто 25 юни 2013 15:50

Уговорката за връщане е ако детайла НЕ РАБОТИ! До този момент имаме информация само от едната страна в спора и не мисля, че ще се включи някой от автоморгата. Имам доста опит с автоморги и съм запознат с похватите им, затова съм толкоз категоричен. Обещали са му да върнат парите, ако има прблем. Да, ама проблемът е бил друг, не от таблото.
Преди време имах подобен случай. Един купи от мен изпарител, който после се опитваше да ми го върне, защото не работел. Проблема се каза в МАП сензора, ама що да дава пари за диагностика.
До автора, я ми кажи как ще върнеш в магазин изправна стока, просто щото "не те кефи"? Те с дефектна пари трудно връщат, а в повечето случаи заменят... Много се изживяваш като "европеец", в случая си чист нашенски тарикат. Цената от 20 лв е нормална за диагностика, ако не си ти дал диагнозата, искай ги от този, дето я е сложил!

azrod
Автомобил: Passat B3 Variant
Двигател: 1.8mi AAM 1993
Контакти:

Мнениеот azrod » Чет 27 юни 2013 14:34

За магазини не ми говори, всякак можеш да я върнеш с касова бележка и що-годе приличен вид. Не говорим за омаслени и нагресирани части...
Взимал съм например 2-та вида тампони макферсон с уговорка тези, които не вършат работа да ги върна в оригинална опаковка. Така и направих и си получих парите...

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”