След като е имало уговорка за връщане не мога да разбера кой и какви услуги е правил. На единия му е за продаване и е ясно, че не си я иска частта обратно, а иска пари. На другия пък му трябва да си я сложи на колата, като не му върши работа не мисля, че е необходимо да я задържа след като е имало УГОВОРКА за връщане.
Това ми напомня случка от близкото минало - минавам през познат моргаджия и ми дава моторчето за охлаждане за пасат. Е да ама едната степен не му работеше. Върнах му го и колкото и да не му са искаше си взех парите въпреки че имаше още такива съвместими части...

Автоморга "Лондон Сити" Пловдив некоректни търговци.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Автоморга "Лондон Сити" Пловдив некоректни търговци.
Уговорката за връщане е ако детайла НЕ РАБОТИ! До този момент имаме информация само от едната страна в спора и не мисля, че ще се включи някой от автоморгата. Имам доста опит с автоморги и съм запознат с похватите им, затова съм толкоз категоричен. Обещали са му да върнат парите, ако има прблем. Да, ама проблемът е бил друг, не от таблото.
Преди време имах подобен случай. Един купи от мен изпарител, който после се опитваше да ми го върне, защото не работел. Проблема се каза в МАП сензора, ама що да дава пари за диагностика.
До автора, я ми кажи как ще върнеш в магазин изправна стока, просто щото "не те кефи"? Те с дефектна пари трудно връщат, а в повечето случаи заменят... Много се изживяваш като "европеец", в случая си чист нашенски тарикат. Цената от 20 лв е нормална за диагностика, ако не си ти дал диагнозата, искай ги от този, дето я е сложил!
Преди време имах подобен случай. Един купи от мен изпарител, който после се опитваше да ми го върне, защото не работел. Проблема се каза в МАП сензора, ама що да дава пари за диагностика.
До автора, я ми кажи как ще върнеш в магазин изправна стока, просто щото "не те кефи"? Те с дефектна пари трудно връщат, а в повечето случаи заменят... Много се изживяваш като "европеец", в случая си чист нашенски тарикат. Цената от 20 лв е нормална за диагностика, ако не си ти дал диагнозата, искай ги от този, дето я е сложил!
-
- Автомобил: Passat B3 Variant
- Двигател: 1.8mi AAM 1993
- Контакти:
Re: Автоморга "Лондон Сити" Пловдив некоректни търговци.
За магазини не ми говори, всякак можеш да я върнеш с касова бележка и що-годе приличен вид. Не говорим за омаслени и нагресирани части...
Взимал съм например 2-та вида тампони макферсон с уговорка тези, които не вършат работа да ги върна в оригинална опаковка. Така и направих и си получих парите...
Взимал съм например 2-та вида тампони макферсон с уговорка тези, които не вършат работа да ги върна в оригинална опаковка. Така и направих и си получих парите...
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”