Въпрос за дискове ATE или BREMBO?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- patzo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз на моя Сеат Ибиза съм с такива каквито и ти си взел Брембо Макс + АТЦ накладки.. страхотно съм доволен... феродото страхотно.. .както каза един от колегите.. няма свирене няма звук.. всичко е перфектно.. но наистина си трябват хубави гуми че толкова добре спира че самата гума почва да приплъзва... личен опит..
успех с новите накладки и без авариина

успех с новите накладки и без авариина

- neon
- Автомобил: S3
- Двигател: BAM
batesecko написа:Карам в момента на бората такива дискове като на снимката, но за съжеление лятото същите ги изкривих за няма и 5000 км. Добре че бяха в гаранция и ги смениха. В момента същите са на 6-7000 км. и пак има леко тресене при спиране. БЕЗ КОМЕНТАР
Ами коментара явно е излишен! Не си изчакал да улегнат накладките, скачал си на спирачките и ефекта е налице! Втори вариант- ходил си на автомивка, а дисковете са били бая загряли. За трети не се сещам. Брембо-то са изключително качествени и здрави неща.
П.П. Лято- 280х22 ATE Power Disk+Sparco T51;
Зима- 256x20 Brembo Max+ Textar

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- bomber
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Брембо
VIRUSS написа:Брембо ,Е НЕМА по-големо дрьво от това БРЕМБО,диска свьршва преди накладките
Ми явно накладките са ти били тного твърди,за да стане това

- buller
- Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
- Двигател: 1_8T AWT
Re: Брембо
VIRUSS написа:Брембо ,Е НЕМА по-големо дрьво от това БРЕМБО,диска свьршва преди накладките
Грешка!!! Дисковете са си добри, но както ти казаха по-горе си си ги изял с накладките. Аз съм с плътни дискове Brembo и скърцащи накладки Pagid (между другото изключително меки)! No problem

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”