VW Golf Mk2 GTI
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Re: VW Golf Mk2 GTI
Браво страхотни са, като новички....Ще стане кукла голфа 

- GTI1.8
- Автомобил: Golf mk2 GTI
- Двигател: PB 1990
Страхотно красива 2-ка попаднала е на изключително свестен собственик,който определено има вкус за нещата.Дано се засечем на Калояново да си поговорим и разбира се да се запознаем,пожелавам ти много успехи и безаварийни километри с красавицата. 

- toshara
- Автомобил: MK2 Golf
- Двигател: GTI PB 1990
Eкстре са станали,а и фолиото им придава един много готин блясък,погледнати отстрани :) Аз съм от половин година така и нямам никакви проблеми,нито обелено нито ударено 

- mushmorok
- Автомобил:
- Двигател:
Фаровете вече са на място. Доста добре застанаха и визията е уникална
Искаше ми се да си оправя поне броните преди събора, защото са в доста лошо състояние(особено предната с грозната си цепка) но уви не ми остана време за тях и ще ходя раздрънкан но поне с яки фарове
Мигачите също минаха през процедура на измиване, изчистване и слагане на фолио.
Ето няколко снимки след баня

Дано се видим утре и вдругиден с някой от вас колеги

Искаше ми се да си оправя поне броните преди събора, защото са в доста лошо състояние(особено предната с грозната си цепка) но уви не ми остана време за тях и ще ходя раздрънкан но поне с яки фарове

Ето няколко снимки след баня

Дано се видим утре и вдругиден с някой от вас колеги

Последна промяна от mushmorok на Съб 08 юни 2013 0:34, променено общо 1 път.
- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
Stefan написа:Честито, много хубава кола, със здраве да си я караш и все в правилната посока да я развиваш
Леле много мерак и труд си хвърлил...само така!!!

пп.как ме върнА рЕзззко у лето 2008-ма

- mushmorok
- Автомобил:
- Двигател:
Нека споделя впечатленията си от събора.Прекарването събота и неделя беше изключително приятно. Запознах се с доста колеги, покарах и дори успя да ме заболи главата от музикалните маниаци
Ето няколко снимчици от мен

И неочаквано за мен се наредих на 3то място на драг в клас 2

Ето няколко снимчици от мен

И неочаквано за мен се наредих на 3то място на драг в клас 2

- Rankonenig
- Автомобил: Golf IV 1.8T
- Двигател: AGU
Станал е страшен! Много ми допада! Поздравления за 3тото място колега!
- mushmorok
- Автомобил:
- Двигател:
Добър вечер колеги! Последните две седмици не бях толкова активен откъм развитие по колата но трябваше да се учи за изпити - няма как
В крайна сметка сесията приключи успешно за мен и работата по голф-а може да продължи с пълна пара.
Като цяло нямам много снимков материал, който да представя към момента но трябва да кажа с какво съм се заел. Започвам с това, че на събора стъпковият мотор сдаде багажа и на празен ход бръмчах с 3000 об/мин. което е меко казано неприятно. Магията с почистването не му подейства и утре излизам с мисия да си намеря друг. Един от последните несменени маркучи по водната система прокапа и утре също му предстои смяна. В идните дни всички пластмаси по екстериора ще бъдат свалени и освежени като предната броня ще получи по-голямо внимание заради сериозните забележки.
Най-сериозната стъпка е вграждането на лупи във фаровете. Все още събирам необходимите части от пъзела. Имам интересна идея как ще изглеждат в завършено състояние...като всичко е готово ще се похваля
В представянето на колата говорех за състоянието, в което я взех и много ме беше яд от липсата на снимки но съвсем случайно на другия си лаптоп намерих няколко кадъра, които говорят сами за себе си и за състоянието на колата като я взех

Като цяло нямам много снимков материал, който да представя към момента но трябва да кажа с какво съм се заел. Започвам с това, че на събора стъпковият мотор сдаде багажа и на празен ход бръмчах с 3000 об/мин. което е меко казано неприятно. Магията с почистването не му подейства и утре излизам с мисия да си намеря друг. Един от последните несменени маркучи по водната система прокапа и утре също му предстои смяна. В идните дни всички пластмаси по екстериора ще бъдат свалени и освежени като предната броня ще получи по-голямо внимание заради сериозните забележки.
Най-сериозната стъпка е вграждането на лупи във фаровете. Все още събирам необходимите части от пъзела. Имам интересна идея как ще изглеждат в завършено състояние...като всичко е готово ще се похваля

В представянето на колата говорех за състоянието, в което я взех и много ме беше яд от липсата на снимки но съвсем случайно на другия си лаптоп намерих няколко кадъра, които говорят сами за себе си и за състоянието на колата като я взех

- polski-grizach
- Автомобил:
- Двигател:
Оле ужас е била!Иначе в ръцете ти е възкръснала.Само така!!!
едни джанти някой друг бял мигач и е върха.Аз така я виждам.

- S_T_I_N_G
- Автомобил: GOLF 4 1.8 T
- Двигател: AGU GU GU GUUUUUU
Записвам се за темата много е интересна :)
Не съм фен но 2 ките но тази ми харесва до момента много и това какво се прави с нея и с какво удоволствие го прави собственика
Не съм фен но 2 ките но тази ми харесва до момента много и това какво се прави с нея и с какво удоволствие го прави собственика

- mushmorok
- Автомобил:
- Двигател:
Така колеги до тук нещата се развиват доста добре
Лупи вече си напазарувах, намерих и донорен фар на оферта, който общо взето ще служи за опитно зайче(още не ми дава сърце да режа моите). Наред с всичко това днес в Еконт ме очакваше още една доста желата от мен шукарийка
, а именно юбилейна топка за скоростен лост от Голф 3
Ето и няколко снимки

Ето и няколко снимки

- Jouzev94
- Автомобил: Golf MK II GTI
- Двигател: 9A+KR+ABF....
Много добре се развива колата колега,явно вече е попаднала на правилния собственик 

- mushmorok
- Автомобил:
- Двигател:
Добър вечер колеги!
От известно време не съм писал в темата..може би от липса на време, муза или материал за писане. Но сега всяко едно от изброените е с мен за щастие
За да продължа последователността на историята трябва да започна от премеждията ми със задния мост, а именно неговото скъсване. Новият-стар заден мост получи грунд и черна боя. От крайно време ми беше ясно, че задните амортисьори са изпуснали затова си взех газови Bilstein. Всички тампони по задницата също се смениха но те са си консуматив все пак

Изпаднаха и джанти на оферта Borbet A 7Jx15 ET25. Имат и капачки но нямам снимки на всичко накуп. Още не съм ги качвал на колата защото ми е влязла една муха в главата, че трябва да са лъскави. Уви напоследък нямам много време за тях от куп други дреболии.

Междувременно си взех нова-стара задна броня(старата като доста други подменени части от голфа беше в доста кофти състояние) Остава разчекнатата предна броня да бъде разкарана.
Следващите закупени неща бяха нова маска и GTI табелка за решетката за да допълня гамата от GTI елементи(остана само емблема за отзад GolfGTI и ще съм спокоен
)

И това което в момента ме вълнува е нещото, през което доста хора са минали, а именно смяна на радиатор на парно. Много му дойде зора от прекъсвачите и целия антифриз се озова в краката ми
. Та в крайна сметка цялото парно в момента е вън от колата, измито и изчистено. Всички улътнения сменени и т.н. знаете процедурата за това ще оставя снимките да говорят вместо мен.

Всичко е готово да замине обратно в колата и утрешният ден е определен за тази процедура.
Засега е това, лека от мен
От известно време не съм писал в темата..може би от липса на време, муза или материал за писане. Но сега всяко едно от изброените е с мен за щастие

За да продължа последователността на историята трябва да започна от премеждията ми със задния мост, а именно неговото скъсване. Новият-стар заден мост получи грунд и черна боя. От крайно време ми беше ясно, че задните амортисьори са изпуснали затова си взех газови Bilstein. Всички тампони по задницата също се смениха но те са си консуматив все пак

Изпаднаха и джанти на оферта Borbet A 7Jx15 ET25. Имат и капачки но нямам снимки на всичко накуп. Още не съм ги качвал на колата защото ми е влязла една муха в главата, че трябва да са лъскави. Уви напоследък нямам много време за тях от куп други дреболии.

Междувременно си взех нова-стара задна броня(старата като доста други подменени части от голфа беше в доста кофти състояние) Остава разчекнатата предна броня да бъде разкарана.
Следващите закупени неща бяха нова маска и GTI табелка за решетката за да допълня гамата от GTI елементи(остана само емблема за отзад GolfGTI и ще съм спокоен

И това което в момента ме вълнува е нещото, през което доста хора са минали, а именно смяна на радиатор на парно. Много му дойде зора от прекъсвачите и целия антифриз се озова в краката ми

Всичко е готово да замине обратно в колата и утрешният ден е определен за тази процедура.
Засега е това, лека от мен

- Rumbata_1
- Автомобил: Golf mk2 1.8 RP
- Двигател:
Евала за старанието колега, голфарата ще стане чудна