Голф МК4 ASZ 2001 год. - не ми отчита вратите
- Ivaylo Hristov
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2001
Голф МК4 ASZ 2001 год. - не ми отчита вратите
Здравейте колеги, колата ми не отичта двете леви врати като нито лампата ми светва, когато ги отворя, нито на компютъра ми излиза, че има отворена врата. Иначе десните си ги отчита без проблем. Предполагам, че проблемът е някъде в токовете от ляво, но не съм много компетентен и затова реших да попитам. Ако някой може да ми предложи начин да си го оправя сам, ще съм му благодарен :)
- dido_81
- Автомобил: VW Golf 4 FSI
- Двигател: BAD 2002
Re: Голф МК4 ASZ 2001 год. - не ми отчита вратите
мога да ти кажа къде във Варна можеш да си решиш проблема и то на сносна цена!!!момчето е много в час и ще ти обърне нужното внимание!!!поздрави.... 

- Ivaylo Hristov
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2001
Кажи за кого и къде става въпрос, и някаква ориентировъчна цена и може да отида да го види :)
- williams_vn
- Автомобил: opel astra H-OPC - lada 2103
- Двигател:
проблема е в прословутите брави и микроключовете в тях ремонт от порядъка на 20-30 лева на врата
- nixs
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AHF HIGHL
А в какво се състои ремонта ? Подменят ли се микро ключетата или претърпяват някакви манипулации ?
Имам голфчето от Март месец, в началото не отчиташе само пасажерската врата, сега започна да прави проблема и на шофьорската.
Пръсках с контактен спрей на Wurth, проблема като че ли изчезва за малко, но дори не напълно. Тоест, от 10 отваряния, 3 пъти ще ми индикира вратата като отворена.
Евентуално някой ако знае във Велико Търново или региона, човек който се занимава с тия неща, ще съм много благодарен.
Имам голфчето от Март месец, в началото не отчиташе само пасажерската врата, сега започна да прави проблема и на шофьорската.
Пръсках с контактен спрей на Wurth, проблема като че ли изчезва за малко, но дори не напълно. Тоест, от 10 отваряния, 3 пъти ще ми индикира вратата като отворена.
Евентуално някой ако знае във Велико Търново или региона, човек който се занимава с тия неща, ще съм много благодарен.
-
- Автомобил: GOLF 4 ATD 1.9 TDI PD
- Двигател: 2001 .
Здравейте Колеги,моят индикатор показва само като отворя задната врата,при отваряне на предни и задни врати не свети. 

- the_devil
- Автомобил:
- Двигател:
ако може колегата dido_81 да каже къде се намира момчето което разбира във варна ще съм много благодарен :)
- dido_81
- Автомобил: VW Golf 4 FSI
- Двигател: BAD 2002
намира се-като караш от Бриколажа нагоре,стигаш до светофара и завиваш на дясно-след 50 метра завиваш пак на дясно има една автомивка,сервиз и авто ел.!!!търсиш Стоян и му казваш,че Дидо те праща!!!тел. на момчето е 0896163949!!!Поздрави...
- zoovanka
- Автомобил: VW Caddy MAXI Life 1395 TGI 109
- Двигател: 2016 1395 TGI метан
Със същия проблем съм,може ли някой да ми даде контакт за Бургас,където да ми решат проблема на сносна цена.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”