Здравейте,
запалиха ме приятели и сега се оглеждам за джанти 16'' но търся да са с борд като тези които са 8 или 9 G, но разбирасе събирам всякакви предложения за широка гума,
но въпроса ми е можете ли да ми кажете какви пари вървят такъв сорт джанти (2ра ръка)

Питане за цена на джанти
- gas
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Питане за цена на джанти
patzo написа:Здравейте,
запалиха ме приятели и сега се оглеждам за джанти 16'' но търся да са с борд като тези които са 8 или 9 G, но разбирасе събирам всякакви предложения за широка гума,
но въпроса ми е можете ли да ми кажете какви пари вървят такъв сорт джанти (2ра ръка)
всичко е много относително,джантите са на различни фирми и нови струват много различно.9 инчови ще е трудно да намериш,скъпи са и нови и ползвани.ако решиш да си вземеш нови мога да помогна
- patzo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Питане за цена на джанти
gas написа:всичко е много относително,джантите са на различни фирми и нови струват много различно.9 инчови ще е трудно да намериш,скъпи са и нови и ползвани.ако решиш да си вземеш нови мога да помогна
Да знам че е доста относително.. ами хайде да видиме тогава какво може да направиме с теб..
Значи интересуват ме 16" по възможност с борд, но може и хубави 15" които задължително да са с борд, не искам разни шпици, еленови рога и т.н. ..
но приемам всякакви оферти.
Кажи какво можеш да ми предложиш и ще решим, ще дадеш някои друг съвет и така

Поздрави

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”