От много години пазарувам от този магазин на третия етаж в телевизионния сервиз в Стара Загора и съм ги препоръчвал многократно заради отношението на служителите и приличните цени. Е, прекалено хубаво не е на хубаво. Купих си адаптерче за USB за кола, което не тествах дали работи. За мой лош късмет се оказа, че не работи. При опит за рекламация ми заявиха "Това е китайско и няма гаранция". Друг служител ми поиска касова бележка, каквато аз признах, че нямам, надявайки се, че ще оцени това, че съм откровен, вместо да покажа касова бележка на каквато и да е сума с надпис "Електронни компоненти", издадена от тяхната фирма. Осъзнавам, че не са длъжни да уважат рекламацията ми. Но изявлението на първия служител ме подразни и смятам да не пазарувам повече от отзи магазин, както и да препоръчам на възможно повече хора да не го правят. Особено след като служителят си позна стоката и ми каза, че в момента не разполагат с наличност от този артикул.
Не пазарувайте от Петров Електроника ЕООД Стара Загора 123546899 ! ... освен в много краен случай - например, ако от това зависи животът ви

Ето и нещо много интересно от сайта им, което, ако не греша, леееекичко противоречи на закона за зашита на потребителите:
"Електронни елементи и резервни части не подлежат на гаранционни претенции."
http://tpetrov.com/info.php?info=ship