Направи ми впечатление кората на багажника ти. Какви размери са отворите и ефект има ли от тях ?
Успех и много безаварийни !

отворите на кората отзад не съм сигурен колко са , мисля че по 2 инча и половина , но трябват по-големи
  отворите на кората отзад не съм сигурен колко са , мисля че по 2 инча и половина , но трябват по-големи  

Shocked написа:Направи ми впечатление кората на багажника ти. Какви размери са отворите и ефект има ли от тях ?

Apokaliptiko написа:Shocked написа:Направи ми впечатление кората на багажника ти. Какви размери са отворите и ефект има ли от тях ?
Разбира се, че има значение с какъв размер са, дали ги има, или дали ги няма. Багажното отделение е силно изолирано, точно по тази причина се правят тия рефлектори.
 Просто аз отдавна се каня да сложа на моята и като видях тези малки рефлектори ми стана интересно при този малък диаметър дали има изобщо ефект, но снощи разбрах, че явно са нужни по-големи.
  Просто аз отдавна се каня да сложа на моята и като видях тези малки рефлектори ми стана интересно при този малък диаметър дали има изобщо ефект, но снощи разбрах, че явно са нужни по-големи.   

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 24 госта