Копиране на папки от gmail account
Копиране на папки от gmail account
Здравейте, колеги! Имам следната дилема. Имам две пощи в gmail, като искам да си прехвърля папките с писма от едната в другата. Писмата вече се препращат автоматично, но от преди това имам кореспонденция, която се намира само в едната поща. Търсих в интернет, но намерих някакви невероятно сложни и заплетени обяснения. Някой от вас сблъсквал ли се е с този проблем и има ли сравнително по-лесен начин за решаването му? Благодаря предварително на отзовалите се!
- Чудомир
- Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
- Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES
Re: Копиране на папки от gmail account
обра мейл програма с поддръжка на IMAP протокол. Конфигурираш двата акаунта и после с мишкаъа драг енд дроп. Първо пробвай с един мейл, за да видиш дали софтуера няма да пренапише тайм стемпа на мейла ( създаден на и получен на) Има голяма вероятност това да стане така :-) Ако не те бърка може и да не внимаваш за него.
-
- Автомобил: Polo 6N1
- Двигател: 1.6L 55kW AEE
- Контакти:
Друг по-лесен начин от Mail Fetcher не се сещам да има
Тук е доста кратко и ясно обяснено, не мисля, че ще има проблем. Няма нужда от допълнителни програми.

Използвах по-горния линк за Mail Fetcher и в началото си мислех, че съм объркала нещо, но просто трябваше да мине малко време, докато почнат да се точат писмата. Предвид факта, че имам над 1000, сигурно ще отнеме известно време, но поне има прогрес. Благодаря още веднъж!
П.С. Оказа се, че имам 3,314 писма и цялото прехвърляне отне около 5 часа.
П.С. Оказа се, че имам 3,314 писма и цялото прехвърляне отне около 5 часа.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”