Б4 тампони на Макферсон - качествена марка ???
-
Zdravko Zankov
- VW експерт

- Автомобил: Skoda Octavia + Peugeot 308 T9 SW
- Двигател: AQY 2001 + Pure Tech 2017
Re: Б4 тампони на Макферсон - качествена марка ???
А познай,кога ще дам 700лв за водна помпа,при положение,че я намирам за 32лв и изкара близо 100 000км!Или пък бензиновата,за тия пари ще си взема 10бр.И без това обръгнах при смяната и!
- brad4edat
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Цифрите са като цифрите тези дни за една нощувка в хотелите по Банско 350-400 лева, като не беше включена така наречената новогодишна вечеря. 400лв. нощувка на човек
и се пукаше по шевовете от навалица
Нещо ние ли не сме наред, не сме хора, или тия са извънземни

и се пукаше по шевовете от навалица
Нещо ние ли не сме наред, не сме хора, или тия са извънземни

-
Гергин
- Автомобил: Passat 4
- Двигател: AGG
Ти ми счупи главата 350-400лв.
Има нещо много сбъркано в тая шибана демокрация, а това че не сме в ред, засилва ефекта.
Тодоре, Тодоре- прав беше, ама те заровиха легнал. С лупа да те търсим, няма да те намерим.
Има нещо много сбъркано в тая шибана демокрация, а това че не сме в ред, засилва ефекта.
Тодоре, Тодоре- прав беше, ама те заровиха легнал. С лупа да те търсим, няма да те намерим.

- Ivajlo82
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
"тези дни за една нощувка в хотелите по Банско 350-400 лева, като не беше включена така наречената новогодишна вечеря. 400лв. нощувка на човек и се пукаше по шевовете от навалица"
Бива бива ама това е прекалено, ние да не сме в Норвегия или Дания. Сега разбирам защо искат втори кабинков лифт, за да гонят цени от по 800-1000лв
Бива бива ама това е прекалено, ние да не сме в Норвегия или Дания. Сега разбирам защо искат втори кабинков лифт, за да гонят цени от по 800-1000лв

Ivajlo82 написа:Аз си купих тампони от Порше Изток - цената за брой 47,06лв без ддс и лагер за тампон 17,08лв/бр. без ддс
Общо за два тампона с две лагера - 153,94лв.
тампон двигател преден - 169.98 лв - поръчка 3 - 5 дни
тампон двигател ляв - ръчна ск.к. 149.06 лв / авт.ск.к - 111.94 лв/ - поръчка 3 - 5 дни
тампон двигател десен - 194.06 лв - поръчка 3- 5 дни
предни накладки - 200.22 лв - поръчка 3- 5 дни
предни дискове - 2 x 113.30 лв - поръчка 3 - 5 дни
задни накладки за барабани - 75.11 лв - поръчка 3 - 5 дни
спирачни маркучи за предните спирачни апарати - 2 x 67.40 лв поръчка 3 - 5 дни
Тази информация ми я пратиха на електронната поща, при направено от мен запитване!
При покупката на тампоните и лагерите се поинтересувах - колко е помпата в резервуара - 840лв, съединител - 650лв., водна помпа към 700лв. След тези цифри трудно шофирах към вкъщи
Направооооооо...
Тия направо за мезе ни взимат. Тия чаркова да не са безсмъртни ?!?!?!?! Там май единственото евтино нещо е шестограма за маслената помпа на Passat B6 - 12лв. с ДДС.- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Я стига спам
, какви хотели, нощувки и милувки. brad4edat, кажи какво е положението с твоите тампони, вече минаха около 2 г. след монтажа.
Тампони Монро ми изкараха почти две години. Преди по-малко от седмица ми ги смениха със SWAG, за 30 лв. двата(ползвах 30% отстъпка). Предницата се повдигна нормално и само времето ще покаже колко ще издържат така.
, какви хотели, нощувки и милувки. brad4edat, кажи какво е положението с твоите тампони, вече минаха около 2 г. след монтажа.Тампони Монро ми изкараха почти две години. Преди по-малко от седмица ми ги смениха със SWAG, за 30 лв. двата(ползвах 30% отстъпка). Предницата се повдигна нормално и само времето ще покаже колко ще издържат така.
- brad4edat
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Стана гаф! Преди 3-4 месеца бащата беше в Пловдив да търси рейка (понеже моята има проблем с разпределителя) и там в сервиза започнали да проверяват едно по едно по окачването и за да са сигурни зели та свалили тампоните и ги изхвърлили в кофата! Значи побеснях като се върна и ми каза, още съм бесен
100 пъти му казах защо не им е казал, че тампоните са на година и са оригинални, та да не ги барат
Сега съм с някакви магазински и Господ да ми е напомощ колко ще изкарат.
Иначе онези VW тампоните им бях навъртял между 24000 - 27000 км. (колата се кара доста) това по приблизителни сметки. Нямаше никакви проблеми с тях!
100 пъти му казах защо не им е казал, че тампоните са на година и са оригинални, та да не ги барат
Сега съм с някакви магазински и Господ да ми е напомощ колко ще изкарат.
Иначе онези VW тампоните им бях навъртял между 24000 - 27000 км. (колата се кара доста) това по приблизителни сметки. Нямаше никакви проблеми с тях!
- vpetrovbg
- Автомобил:
- Двигател:
А някой дали е слагал полиуретанови?
Гледам, че старозагорската фирма ги прави?
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
vpetrovbg написа:А някой дали е слагал полиуретанови?Гледам, че старозагорската фирма ги прави?
Къде го видя колега? http://www.polyurethan.me/vw.htm Щеше да е хубаво, но аз не виждам да предлагат тампони за макферсъните на Б4.
- brad4edat
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Според мен ако тия нови измишлиотини от полиуретан са с 30 лв по-евтини, не си заслужава глупоста да се купят вместо оригиналните. Оригиналните са си сметнати от какъв каучук да са и какъв товар ще носят, форми и размери също, и когато ги сложиш да си сигурен, че колата ще си върви мирно и кротко така като трябва да е още много километри.
Тия полуретани са за спортно окарване, демек би трябвало да са по твърди, което значи, че ще промени и возия и вибрации и шум и всичко, и въобще заслужава ли си риска който ще се поеме за някакви си 30-40лв разлика (предполагам).
Тия полуретани са за спортно окарване, демек би трябвало да са по твърди, което значи, че ще промени и возия и вибрации и шум и всичко, и въобще заслужава ли си риска който ще се поеме за някакви си 30-40лв разлика (предполагам).
- vpetrovbg
- Автомобил:
- Двигател:
Dpop написа:vpetrovbg написа:А някой дали е слагал полиуретанови?Гледам, че старозагорската фирма ги прави?
Къде го видя колега? http://www.polyurethan.me/vw.htm Щеше да е хубаво, но аз не виждам да предлагат тампони за макферсъните на Б4.
За Голф 3 има, а той е същият!
- vpetrovbg
- Автомобил:
- Двигател:
Pet_rov написа:SWAG
За тези мога да кажа, че са наистина едно качествено менте, което изкара между 15000 и 20000 км при мен!
- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
vpetrovbg написа:Pet_rov написа:SWAG
За тези мога да кажа, че са наистина едно качествено менте, което изкара между 15000 и 20000 км при мен!
Пак много са изкарали при мене същите 10 000 преко сили нищо че е на Б3
- plamen000000
- Автомобил:
- Двигател:
На баща ми на б3-ката сложих български подсилени купени от един пич от кв. Павлово, сменени са на 30.07.2010г, оттогава са минали около 45 000 км и не са мърдали досега към момента.Автомобила се кара по около 1500км понякога и повече на месец.