Механичен(ръчка) шибедах Голф 2
- vtmn
- Автомобил: mk2 GTI
- Двигател: ABF
Механичен(ръчка) шибедах Голф 2
...та като въртя да го отворя първите 1-2см. трудно мърда и иска да се побутне ...после при затварянето идва проблема че единия край не се прибира плътно с около 0,5см и не изкача нагоре и автомобила става басейн като завали (прибирам си го чрез побутване с отверка и повдигане с подръчни средства...но пак тече).... дайте акъл какъв може да е проблема ..и има ли смисъл да се захващам с ремонта му...
- miro_87_pk
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
Re: Механичен(ръчка) шибедах Голф 2
колега преди 6 години се зблъсках с същия проблем на моито венто беше ел.шибидах когато го отварях над мен се затормозяваше и с подбутване се отваряше а за затваряне от към мен изоставаше.Ходих при 2 маистори единия каза че шината по която се плъзга шибидаха е спукана и за това така става предложи ми заварка но беше скъпо и се отказах другия пак каза сащото само че искаше да демонтираме тавана и да извадиме целия механизам при него ставаше дума за една седмица труд а колата ми трябваше всеки ден и се отказах накрая реших така и така тече и не го отварям зимах тобичка силикон и го запечатих.В твоя случаи или е трагнало важенцето да се каса и закача някаде ии имаш спокана шина и водача не може да влезне в канала.Дано съм бил полезен.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”