Успех

golfmk3 написа:Само внимавай това ц220 да не е ц220 95 коня чист дизел. Видиш ли такова животно бягай... Ще хвърлиш пари колкото за още една кола зарад ГНП-то. Същото важи и за Е220 чист дизел 95 коня. Иначе Мерцедеса си е Мерцедес... Мани ги тея мазди.
escrime написа:Явно много голям проблем е чуждото мнение, когато е различно.![]()
Съжалявам, че ви развалих Мазда седянката.![]()
Много моля да ми простите, че карах Мазда 6 и не се впечатлих!
djankata74 написа:golfmk3 написа:Само внимавай това ц220 да не е ц220 95 коня чист дизел. Видиш ли такова животно бягай... Ще хвърлиш пари колкото за още една кола зарад ГНП-то. Същото важи и за Е220 чист дизел 95 коня. Иначе Мерцедеса си е Мерцедес... Мани ги тея мазди.
Не обвинявай колата заради нафтата в БГ.
stefan4o написа:Аз гледам цифрите, колега. Кой какво може да купи и за каква цена - няма как да знаяНикъде не казвам, че Мазда 6 е лоша кола, просто не е с толкова евтина поддръжка, колкото я описвате. Това сочат цифрите поне
![]()
Би ли казал кое липсва при посочените от мен линкове, че не схващам. Виждам, че и за двата пише, че са без комплект болтове
forski написа:Момчето ще тегли заем да си купи кола, и за 100лв. да му намеря демпфер файда йок, ами дано го е обмислил добре! В неговия случей и гума да спука пак ще му е скъпо, айде успех с покупката
my heart iS iCe написа:Нали не мислите, че всеки който тегли заем за кола, няма пари! Има хора които имат ПАРИ В КЕШ, но предпочитат да работят с тях, и да изкарват пари и да си погасяват вноската! Вместо да ги дадат за ламарина и да няма с какво да изкарват пари за хляб!
Та всяка монета има две страни, та ситуацията на колегата може да е друга!
Според мен, маздата е по-надеждна и по-нова година кола! Разбира се това е мое мнение! Дано колегата намери читава кола!
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 65 госта