Сутринта осъмнах без халогени и бленди:( - СЪВЕТ?!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
astragt
Автомобил: b8 alltrack
Двигател:

Сутринта осъмнах без халогени и бленди:( - СЪВЕТ?!

Мнениеот astragt » Чет 07 дек 2006 10:39

Неприятно но факт.
Аман от цигания и простотия!!!!!!!!
Пред нас в Надежда. Отпред беше мондеото и му бях спрял на 4ри пръста от задницата, как са ги свалили не ми стана ясно.
А снощи като се прибирах мернах някаква кола от другата страна на паркинга, май беше червено пежо 306 и 2-3 ма човека до нея, зачудих се какво чакат тия в 00:30 часа там, но си викам сигурно паранойата ме е гепила. А като си помисля, че може да са ме изтарашили пред носа ми и побеснявам.

Какви са ми шансовете за пред застрахователие? Леко са счупени по една от тези щипчиците на мигачите дето се заклинва блендата.
Търся счупени халогени ако някой има да свирка, че да мина през дзи.

Поздрави!

Последна промяна от astragt на Сря 13 дек 2006 9:37, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
K22
Автомобил: НИСАН Х ТРЕЙЛ
Двигател: 2200 Д 2005

Мнениеот K22 » Чет 07 дек 2006 10:49

Нещо да кажат тези дето твърдят че отдавна сме Европейци :evil:
Иначе крадени части извън колата не се заплащат от никой застраховател.(фарове, лайстни,решетки,джанти)

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Двигател: AGN
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Чет 07 дек 2006 10:50

kaloyan22 написа:Нещо да кажат тези дето твърдят че отдавна сме Европейци :evil:
Иначе крадени части извън колата не се заплащат от никой застраховател.(фарове, лайстни,решетки,джанти)
е требе да си намериш счупени ;)

Потребителски аватар
emdless4
Автомобил:
Двигател:

Re: Сутринта осъмнах без халогени и бленди:(

Мнениеот emdless4 » Чет 07 дек 2006 11:01

astragt написа:Неприятно но факт.
Пред нас в Надежда. Отпред беше мондеото и му бях спрял на 4ри пръста от задницата, как са ги свалили не ми стана ясно.
А снощи като се прибирах мернах някаква кола от другата страна на паркинга, май беше червено пежо 306 и 2-3 ма човека до нея, зачудих се какво чакат тия в 00:30 часа там, но си викам сигурно паранойата ме е гепила. А като си помисля, че може да са ме изтарашили пред носа ми и побеснявам.

Какви са ми шансовете за пред застрахователие? Леко са счупени по една от тези щипчиците на мигачите дето се заклинва блендата.

Поздрави!

Деба мама им, то и аз съм в Надежда, ама досега да чукна на дърво не съм псувал майки рано сутрин ... Макар че откак паркирах голфа първия ден пред блока чакам някой да ги вземе тия халогени.... Мамицата им ... :twisted: :evil:

Потребителски аватар
astragt
Двигател:

Мнениеот astragt » Чет 07 дек 2006 11:09

kaloyan22 написа:Нещо да кажат тези дето твърдят че отдавна сме Европейци :evil:

Ебаси европейците сме, ебаси чудото. Живея на първия етаж, в къщи е влизано многократно, първия път преди повече от 10 години бяха изпразнили целия апартамент. След това няколко безуспешни опити. Един докато съм спал - влезли са, видяли са, че има човек /чак в спалнята са стигнали/ и са избягали.
Последния им успех беше, преди няколко месеца, когато пак си бях в къщи с приятелката ми и брат й . Спали сме , боклуците са си отключили блиндираната врата, влезли са си харесали са си един лаптоп, едно яке с лична карта, шофйорска книжка, талон, талон на кола, панел от касетофон, ключове, задгранияен паспорт, дамска чанта, пак с всички документи, малко пари и са духнали, всичко за не повече от 30 секунди.
Имам решетки, сот, блиндирана врата с ххххх ключалки, вече и нощем включвам сот да охранява периферията, спя с бухалка и оръжие...
Иначе колегата е прав - "ЕВРОПЕЙЦИ СМЕ"

Последна промяна от astragt на Чет 07 дек 2006 11:13, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
astragt
Двигател:

Re: Сутринта осъмнах без халогени и бленди:(

Мнениеот astragt » Чет 07 дек 2006 11:10

emdless4 написа:
astragt написа:Неприятно но факт.

Поздрави!

Деба мама им, то и аз съм в Надежда, ама досега да чукна на дърво не съм псувал майки рано сутрин ... Макар че откак паркирах голфа първия ден пред блока чакам някой да ги вземе тия халогени.... Мамицата им ... :twisted: :evil:

Обезопасявай докато е време, мойте изкарах 5-6 месеца. Колата ми нощува или в надежда или в дружба, чат пат и в центъра като я зарежа. И досега имах късмет, но всичко с времето си...

vladovl
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vladovl » Чет 07 дек 2006 11:22

Неприятно е преживяването да си видиш колата със зейнали кратери отпред!
Мойте ги изкубаха на 18-тия ден откакто я бях купил :( .
Виж по моргите за счупени дано намериш.

hristian37
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот hristian37 » Чет 07 дек 2006 11:28

колега и аз съм от надежда - това за този квартал ВЕЧЕ са нормални явления-освен ако нямаш гараж :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Чет 07 дек 2006 11:38

гадничко,на мен след като 2-и ми ги гепиха,вече не слагам.Много ме болеше като гледах обезобразена предница на голфи.Добре че бяха добре захванати и бяха остнали парчета та не ми се налгаше да търся счупени

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Чет 07 дек 2006 11:54

На полицията съобщавате ли? Има ли някой идея къде се пласират тези неща? Господари на Ефира? КАТ ? БОЙКО? Е****м им мамата как някой ще пипа по колата тва е недопустимо!!!!!!!!!!!!!! МАМА МУУУУУУУУУ! БЕСЕН СЪМ!!! Всяка сутрин погледа ми е отпред и чакам да ми гепат нещо от колата много е нервиращо!

Потребителски аватар
astragt
Двигател:

Мнениеот astragt » Чет 07 дек 2006 11:59

chefito написа:На полицията съобщавате ли? Има ли някой идея къде се пласират тези неща? Господари на Ефира? КАТ ? БОЙКО? Е****м им мамата как някой ще пипа по колата тва е недопустимо!!!!!!!!!!!!!! МАМА МУУУУУУУУУ! БЕСЕН СЪМ!!! Всяка сутрин погледа ми е отпред и чакам да ми гепат нещо от колата много е нервиращо!

Ами честно казано не съм съобщил на полицията, защото IvoG ми се обади 5 минути преди това, че е закъсал и бързах да ходя да го дръпна, но довечера ще мина до районното.........

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Чет 07 дек 2006 12:25

кофти колега, платен паркинг...навсякъде се краде...
апропо в коя част на надежда си :?:

vladovl
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vladovl » Чет 07 дек 2006 12:36

chefito написа:На полицията съобщавате ли? Има ли някой идея къде се пласират тези неща? Господари на Ефира? КАТ ? БОЙКО? Е****м им мамата как някой ще пипа по колата тва е недопустимо!!!!!!!!!!!!!! МАМА МУУУУУУУУУ! БЕСЕН СЪМ!!! Всяка сутрин погледа ми е отпред и чакам да ми гепат нещо от колата много е нервиращо!

Мойте като ги гепиха и аз бях побеснял и направо в 1-во районното София. Изчаках 1ч30мин. дадоха ми лист за жалба ,писах и накрая преди да си трагна питам "Какво ще направите по тази жалба" и полицайката "Ми нищо не може да се направи след 2 дни се обадете да ви дадеме бележка че сте подали жалба и да ходите при застрахователя да ви ги плати"(е след тия думи щях да скасам синджира вече. Ще се оправим ама на куково лято с такава полиция ).
После званя на застрахователите,пак те "няма ли парчета няма плащяне".
От тогава не плащам застраховка за щета.

Потребителски аватар
astragt
Двигател:

Мнениеот astragt » Чет 07 дек 2006 12:50

Pichaga написа:кофти колега, платен паркинг...навсякъде се краде...
апропо в коя част на надежда си :?:

Надежда 2

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Чет 07 дек 2006 12:51

Имам счупен десен... в гаража на ваското1 е.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”