Здравейте автомобилни ентусиасти от клуб VW. Казвам се Стефан, управлявам черно BMW Е30 и пиша във вашия форум по повод една неприятна случка тази сутрин на ХМС в Младост. Засякох един колега с VW Golf (май двойка беше). Тъй като се получи конфузна ситуация, а аз имам на задното стъкло лепенка на форума на BMW, искам да направя едно уточнение, за да не ме разнасят после (и форума също), ако се окаже, че въпросният колега посещава вашия форум, макар че не видях отличителни знаци.
Та ситуацията е следната - аз идвам от Дружбите, а той се включва от към Цариградско. Той има знак, че пресича път с предимство, а аз съм подал десен мигач, за да се включа в най-дясната лента. Колегата, въпреки че е длъжен да ме пусне, не го прави с охота и се движи близо до задната ми дясна врата. Всъщност въобще не видях каква е марката на колата, а и не ме интересува. Явно съм го понатиснал малко повечко, защото в крайна сметка ме пусна, но веднага ме задмина и.... ме засече по най-класическия селски начин, поради което бях принуден да спра (всъщност едва тогава видях и какъв автомобил управлява). Въпросният драйвър взе да иска обяснение защо съм го засекъл. Опитах се да обясня с жестове (направих ромбче, че се движа по път с предимство), но може и да не ме е разбрал, та затова сега обяснявам и тук, ако чете. Вярно е, че можех да го изчакам да мине, но в крайна сметка нали затова са знаците и правилата за движение - за да ги спазваме и да не стават бели.
Извинявам се, ако по някакъв начин засягам някого. Желая на всички ви приятен ден!

Уточнение...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
помня че и тебе някой със стикер те засичаVarbona написа:Коректен е баваристът, браво.
На това същото място малко по-нагоре най-лявата лента свършва и се влива в средната. Там пък що диваци си мислят, че са с предимство, отивайки в средната, без да гледат маркировката....
ПП: Милене, сега са фьешън модулите, не бана.

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”