Дупница

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
samo_pechka
Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
Двигател: V-twin 2002 + R4 1989

Re: Дупница

Мнениеот samo_pechka » Вто 09 юли 2013 17:59

Оттам сме купували мотоциклети , ма гледаме ,караме и тогаз плащаме :Mr Green Fun и не сме имали сер.проблеми .Просто знаем какво се гледа :th_up ( пу пу да'н чуе дявола :icon_lol )

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Вто 09 юли 2013 18:02

Колегата vasstop много добър съвет е дал! Даже е изпитан в повечето случай показва дали има дефекти. Но ако джамбазина е сигурен в колата, ще разреши, иначе ако е слагал добавка не си струва да се спори с него! Няма да даде! Аз така се прецаках да си купя кола със ново масло! Но е имало за какво!
Затова пробвайте тествайте, и тогава купувайте!

Потребителски аватар
Bai Sando
Автомобил: Audi A 3
Двигател: 2000 TDI 2006г

Мнениеот Bai Sando » Вто 09 юли 2013 18:52

Кочини има на всякъде.Аз познавам един-двама дето само от Дупница си взимат коли и до сега не са имали проблеми с тях.Покарат ги няколко месеца продадат ги и пак там за друга,по-нов модел и така.
Но определено имат усет и знаят какво търсят.
Аз пък и двете ми коли са от Горубляне и проблеми никакви,особено пък сегашния ми голф.Даже и амортисьорите са му оригиналните.Само един термостат е сменен.Другото са си мои прищявки.
Според мен най-зле кочини съм виждал в село Труд или на такава партида съм попаднал :gruebel

dqvola_91
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dqvola_91 » Вто 09 юли 2013 19:01

Жена и кола на късмет :th_up Не са виновни джамбазите,ние сме виновни! Ние търсим евтиното и най-доброто, е няма такова нещо :death

Потребителски аватар
golf2949
Автомобил: Хюндай Туксон 4х4
Двигател: 2000 CRDI 2005г

Мнениеот golf2949 » Вто 09 юли 2013 20:15

На колегата ми дядо му преди един месец, като си купува кола даже не са му дали да я изкара от къщата. Наистина е имал късмет, ама аз или някой друг дали ще имаме не се знае. Че хубавото и евтиното не са на един и същ рафт е ясно, ама това не означава да не се търси нещо читаво, което не е чисто ново.

Потребителски аватар
Black-diamant
Автомобил: Passat B 5.5
Двигател: 2.0 115hp

Мнениеот Black-diamant » Пон 22 юли 2013 21:54

Не знам за колите в Дупница, но майсторите са под всякаква критика. Повечето са морално, технологично и житейски изостанали. Като им кажеш адаптация на дросел и подобни те гледат като индианец. Не се развиват и обучават. Много термини са им чужди. Не правят добра диагностика и повечето пъти гадаят. Не изпипват качествено нещата. Доста простовати са и те гледат все едно им влизаш вкъщи. Говорят диалектно и елементарно, а като видят някой софиянец или дупничанин, но по-културен си мислят че им се правиш на голямата работа. Сервизите са им пълна кочина, рядко има дори някой измазан и заметен. Рядко имат уважително отношение към клиента.

Единственият плюс е че работят на доста по-ниски цени от Сф, но и на по-ниско качество.

Потребителски аватар
mitkovbg
Автомобил: VW Golf 4
Двигател: TDI ASZ 2002

Мнениеот mitkovbg » Съб 31 авг 2013 13:56

Извинявам се предварително, за пръв път пиша мнение, но следя форума от доста време. Искам само да попитам, какво мислите за този сладурчо?
http://www.cars.bg/c353671

Води се Highline, и наистина вярвам в това, защото в други теми четох за модела. Вътрешно интериора ми изглежда перфектен. Двигателния отсек също е чист. Външно също, само не ме оставя мисълта, че на капака над двигателя пише TDI, а отзад на капака на багажника е TDI.. Дали е възможно да е удряна, понеже не вярвам да е 131 коня? :icon_sad Много ми харесва и смятам, че си струва парите. Благодаря предварително на отзовалите се!

Потребителски аватар
Fearless
Автомобил: VW Golf
Двигател: AZD

Мнениеот Fearless » Нед 01 сеп 2013 11:36

Да,има разминаване при задния капак :th_up

Потребителски аватар
lokva
Автомобил: Passat 3c
Двигател: CBAB 2008

Мнениеот lokva » Нед 01 сеп 2013 12:18

не само в Дунница но и във всяка една друга автокъща има хубави и лоши коли. не е нормално да мислите че кола на 10+ години е без поне някои и друг удар и перфектен двигател.

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Нед 01 сеп 2013 16:23

То ако няма проблем по купето, ще е по двигателя, или ще има ръжда, все нещо ще има, и ще трябва компромис.
Взимаш тази която ти хареса и готово! За без пари няма перфектна кола!

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”