Този дали си заслужава http://cgi.ebay.co.uk/VOICE-CAR-RADAR-L ... 335d41362b Да кажат разбиращите.
И със сигурност ли атермичното стъкло пречи радар детектора

Радар детектор
- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
Re: Радар детектор
Ади бре някой компетентен да се произнесе.Ей вагабонти айде че търгът свъши.
-
- Автомобил:
- Двигател:
За тая цена ще намериш и по-добър в България. 

- mely
- Двигател:
Напримерblack` написа:За тая цена ще намериш и по-добър в България.
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Малко да поизтупам прахта от тази тема и да задам някое въпросче!Какъв радар-детектор да си купя?Трябва ми надежден,да "лови" колкото се може повече видове камери,да не "пищи" на всяка бензиностанция!Общо взето цената не е чак толкова голям фактор,но и не мисля да давам пари,колкото за един Голф 2!Знаещите да се включат да направим един консенсус и ако може и конкретни моделис линкове и цени да споделяте,много ще серадвам!Прочетох доста във форума,но не искам да обременявам никой с моето мнение,искам първо да прочета други мнения!
- vwfena
- Автомобил: VW passat
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
Когато бях решил да взимам и аз деректор почетох и разгледах разни сравнения и за Beltronics бяха много положителни отзивите и особено за модел 65 не помня буквите, но беше малко дебеличък като цена май. Накрая реших, че вместо да давам такива пари за детектор, ще си карам по-внимателно и с навигацията. Успех в избора!
- niki79
- Автомобил: passat b6
- Двигател: BMP
http://snooper3zero.mgc.bg/ това ще върши работа 

- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
Всяка една Кобра ще ти свърши перфектна работа. Лично аз съм с модел 9330 от 2007 г.
- mely
- Двигател:
Темата е била моя...че да кажа.Радар си взех този 
cobra xrs 9840 -сума ти глизотии от рода на компас,можеш да го настроиш да следи оборотите и примерно под 2 хил оборота дори и да засече нещо само да мига без да пищи ,можеш да изключваш и включваш на различните режими/градски и магистрала/ различни бандове,че и ти говори
и напрежение ти показва.
Обаче файда....онзи ден на път за Хасково баш на моста на Марица кът се разпищя Х3 и Ku явно беше мобилна камера ама нито я видях ...сега стоя и треперя.Предния път пак така разпищя се -обаче късно е чадо 4 снимки х25лв = 100лв
.Отделно се чудя де да го сложа щот стъклото ми е от ония червеникавите/некво термо.../ и разправят че спирало част от вълните а в зоната край огледалото място няма.Май май ..внимавайте с ограниченията и така.На стационарните камери като мина край нея тогава пищи на SP1 -не съм пробвал да мина като хала да видя как ще запищи
.

cobra xrs 9840 -сума ти глизотии от рода на компас,можеш да го настроиш да следи оборотите и примерно под 2 хил оборота дори и да засече нещо само да мига без да пищи ,можеш да изключваш и включваш на различните режими/градски и магистрала/ различни бандове,че и ти говори

Обаче файда....онзи ден на път за Хасково баш на моста на Марица кът се разпищя Х3 и Ku явно беше мобилна камера ама нито я видях ...сега стоя и треперя.Предния път пак така разпищя се -обаче късно е чадо 4 снимки х25лв = 100лв

- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
На някои автомобили поради вида предно стъкло радар-детекторите не работят правилно. Имам наблюдения върху Ситроен Ц5 - при него дори и под датчика за автоматичната врата на бензиностанция радарът не реагира. На няколко БМВ седмици съм наблюдавал, че реагира, но не винаги. Как ще приема сигнал зависи от стъклото, релефът на терена и още куп фактори.
- k_garchev
- Контакти:
mely написа:...
Засича ли вратите по бензиностанциите?Дава ли твърде много фълшиви сигнали?
- mely
- Двигател:
Аз съм му пуснал опция illuminat демек като карав с по малко от 2000/така съм го нагласил/ оборота да не пищи.Отделно че и в града не го пускам.Спрял съм му и някои бандове в града.
-
- Автомобил: Passat B3 Variant
- Двигател: 1.8mi AAM 1993
- Контакти:
Е то бензиностанции има и извън града бе колега :)
Иначе да споделя и аз се бях насочил към кобрите, да ама вносителите ме насочиха към по-скъпи играчки от рода на GPS + radar detector с външен модул отпред на решетка или на броня може да се закачи. Дето цената им беше къмто 450-500 лева и така усилено ме уверяваха, че откак ги имат не са получавали актове, а не карат много кротко. В крайна сметка ми се роди дете и нямам нужда много от детектор - не прелитам вече с чак такава скорост, че да ми трябва предупреждение и се надявам скоро да няма ухилени снимки
Иначе да споделя и аз се бях насочил към кобрите, да ама вносителите ме насочиха към по-скъпи играчки от рода на GPS + radar detector с външен модул отпред на решетка или на броня може да се закачи. Дето цената им беше къмто 450-500 лева и така усилено ме уверяваха, че откак ги имат не са получавали актове, а не карат много кротко. В крайна сметка ми се роди дете и нямам нужда много от детектор - не прелитам вече с чак такава скорост, че да ми трябва предупреждение и се надявам скоро да няма ухилени снимки

- k_garchev
- Контакти:
В крайна сметка,някой да предложи конкретен модел?
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”