Здравейте ,колеги дойде време и на мойто голфче да си сложа аларма....Моля ако има колеги от Сливен ,да споделят мнения за някой ,които поставя автоаларми...
Благодаря ,на всички предварително :)

Въпрос за аларма
-
- Автомобил:
- Двигател:
- siso_k
- Автомобил: 1999 VW Golf
- Двигател: AKL
- Контакти:
Re: Въпрос за аларма
Здрасти колега, на сестра ми на Фокса, сложихме аларма при едно момче на самоиловско. Точния адрес не се сещам, въпреки че ходих на мястото, но ще питам ако решиш нещо. Алармата е българска, марка Милениум - правят ги в Ст. Загора. Момчето, което ги слага изглеждаше доста начетен, каза че от 10 г. се занимава с аларми. Но сестра ми се оплака, че нещо не и работи сега алармата, но понеже е на морето, като се върне ще ходи при него да я види. Друг сервиз който знам е в пресечката с/у паркинга на Розова градина - тая която отива към болницата и минава покрай погребалното бюро. Отляво в блока има един който се занимава с автоелектроника. Той ми слага СД-то - добре го направи - няма ядове изобщо.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря ,ти много колега ,аз работя на самоиловско шосе и се сещам за ,къде става въпрос :) Иначе и ,аз разпитах за това блокче ,до болницата ,което е и доста положителни отзиви чух
Дано сме помогнали и на другите колеги от Сливен ,ако ще си слагат аларма
Дано сме помогнали и на другите колеги от Сливен ,ако ще си слагат аларма
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Местоположение: София Nissan Primera GT, Passat 5.5 TDI, Mondeo MK4
Блокчето до болницата са добри, бащата е слагал на две коли аларми, аз на една и да чукна на дърво никакви проблеми.
- siso_k
- Автомобил: 1999 VW Golf
- Двигател: AKL
- Контакти:
koftiparche написа:Дано сме помогнали и на другите колеги от Сливен ,ако ще си слагат аларма
Колега ако може само промени заглавието на темата - например "Поставяне на аларма в Сливен или "Сервиз за аларми в Сливен" за да излиза в търсачката и в Гоогле-то.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”