.След като изхарчих малкото дизел от ЕКО,си сипах пак екто от лукойл и колата спря да пуши,и си тръгна перфектно.За изключително ускорение и работа на двигателя ползвам ето тази добавка.Колата върви като че ли е чипосана.От коя бензиностанция зареждате нафта?
- petiaivanova12
- Автомобил: SEAT ALTEA XL 2.0TDI
- Двигател: BKD 2008
Re: От коя бензиностанция зареждате нафта?
Колеги, не се вкарвайте в размишления,ползвам никнейма на жена ми.
.След като изхарчих малкото дизел от ЕКО,си сипах пак екто от лукойл и колата спря да пуши,и си тръгна перфектно.За изключително ускорение и работа на двигателя ползвам ето тази добавка.Колата върви като че ли е чипосана.
.След като изхарчих малкото дизел от ЕКО,си сипах пак екто от лукойл и колата спря да пуши,и си тръгна перфектно.За изключително ускорение и работа на двигателя ползвам ето тази добавка.Колата върви като че ли е чипосана.- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Това не съм го пробвал. Но вярвам ,че ще е добре. Лошото е ,че си плащаме като попове на евроцени горива , а качеството им куца яката
и нищо общо с немското гориво да речем 
- petiaivanova12
samo_pechka написа::beer Това не съм го пробвал. Но вярвам ,че ще е добре. Лошото е ,че си плащаме като попове на евроцени горива , а качеството им куца якатаи нищо общо с немското гориво да речем
налага ни се да даваме доп. пари за "подобрение" и...цената скача доп. Аз не се сещам дали в тази тема ,споделих мнение .че когато си заредя гориво в немско , колата става мн динамична и икономична ,това с най-обикновения им дизел , а не екто-мекто,супер и т.н. "екстра" дизели! И другото- не намирам някаква осезаема разлика в различните им вериги бензиностанции ( освен леко в цената) т.е. всички си продават по стандарт горивото , а в Бг
Пробвай го! тази добавка и като качество и като цена литър е незаменима.Ползвам я на дълго пътуване от 3години и мога да ти кажа че няма да си познаеш колата.,а и е за 10 резервара.Динамиката на колата осезаемо се подобрява,и спира да изкарва облак дим при кикдаун(автоматик дсг)съм.Колата става като чипосана ама и аз малко предозирам.Няма проблем с предозирането ама на мен все ми малее.Така че пробвай не е скъпа

-
gancho
- Автомобил:
- Двигател:
Колега,къде я има добавката и какви пари?Много съм заинтригуван.
-
StrEagle
- Автомобил: Polo 6C
- Двигател: DAJA
Това мисля че е Golden Eagle Diesel Power Cetane Booster? Но в толкова голяма опаковка не бях го виждал.
Във всяко OMV я има за към 20-на лв в подобен флакон за 135л.
Във всяко OMV я има за към 20-на лв в подобен флакон за 135л.
-
jony555
- Автомобил:
- Двигател:
аз зареждам само на еко бензин и колата върви идеално. и харчи по малко дори от колкото я дават по книжка. чудно но факт. аз съм доволен от горивата на еко. нашия зарежда дизела им на фиестата и той е доволен 

- petiaivanova12
Ако караш кола помпа-дюза,ще разбираш винаги кога си сипал хубава или лоша навта!
- petiaivanova12
Вчера трябваше да сипя навта различна от тази с която карам от доста време,поради липса на ЕКТО на Лукойл Правец.Та поради тази причина заредих Шел-Нитро дизел.Не съм очаквал толкова добро гориво от Шел.Направо колата полетя,а и какъв разход даде към София не е истина-5.0л.Вярно с 18ст е по скъп от обикновенния дизел ама си заслужава на 100процента.ПРЕПОРЪЧВАМ 

Ще ме накарате да заредя от ШЕЛ след толкова добри отзиви.

- tonkogtd
- Автомобил: Golf GTD Polo GTI
- Двигател: JR-1991 BJX-2006
Няма какво да те караме-майката му е в пробата-после или псувни или усмивки!
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Нитро дизела на Шел ,наистина е повече от хубав ,но и цената е доста завишена.Продължавам да сипвам на Лук Ойл ,Екто дизел и съм също много доволен.Даже мисля ,че не се нуждае от добавка и не слагам.Едно шише Кастрол ТДА ,така си стои.
- tonkogtd
ECTO дизела на Лукойл си има добавка в него.Само ако се сипва от обикновенния дизел може да се слага и добавка при желание.
- petiaivanova12
tonkogtd написа:ECTO дизела на Лукойл си има добавка в него.Само ако се сипва от обикновенния дизел може да се слага и добавка при желание.
Сигурно ще си прецакам колата,защото 3години ползвам добавка въпреки че сипвам само горива като Екто,
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
petiaivanova12 написа:tonkogtd написа:ECTO дизела на Лукойл си има добавка в него.Само ако се сипва от обикновенния дизел може да се слага и добавка при желание.
Сигурно ще си прецакам колата,защото 3години ползвам добавка въпреки че сипвам само горива като Екто,
Значи като отивам на почивка другият месец ,мога да сложа и от ТДА то ?
- tonkogtd
[/quote]
Не бе човек,що се засягаш?Никой не ти е казал да не слагаш добавка-и аз слагам,ама само зимата и то на голф 2-ка 1.6TD.Просто в Екто горивата на Лук-а си има добавка.Другите коли ги карам само с Екто дизела на Лукойл още от първия ден когато пуснаха тоя дизел на Лук-а-имам и DPF филтър и да чукна на дърво-никакви проблеми.
Не бе човек,що се засягаш?Никой не ти е казал да не слагаш добавка-и аз слагам,ама само зимата и то на голф 2-ка 1.6TD.Просто в Екто горивата на Лук-а си има добавка.Другите коли ги карам само с Екто дизела на Лукойл още от първия ден когато пуснаха тоя дизел на Лук-а-имам и DPF филтър и да чукна на дърво-никакви проблеми.
Върни се в “Дизелови агрегати”