спрей за стопове и фарове
- Crazyness
- Автомобил: VW Polo MK2
- Двигател:
спрей за стопове и фарове
колеги да питам някой знае ли дали ако си пръсна стоповете и фаровете с такъв специален спрей дали ще ми намали много светлината или няма да повлияе???
- 10 Cent
- Автомобил: Polo 9N 1.4 TDI
- Двигател: AMF 75hp
Re: спрей за стопове и фарове
Зависи колко ще ги напръскаш но със сигурност ще се намали видимоста на светлината. Внимавай само защото това със затъмняването е нож с две устриета. Теб ще те кефи ама някой зад теб ако се заблее и те цунка може да те изкара тебе виновен щото не ти се виждат добре светлините. Но това в влучай че е някое връзкарче 

- Crazyness
- Двигател:
ахм ами аз по принцип съм мислил за това ама ми беше чудно повече за фаровете,защото не искам да им развалям светлината много добре си светят,а колкото до стоповете мисля да им сложа просто диодни крушки или някои по-силнички или другия вариант е да затъмня само мигачите и стоповете пък фаровете да не ги бутам :) иначе мерси много ;) поздрави
-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Не пипай фаровете 

- Crazyness
- Двигател:
да отказах се само стоповете и мигачите ще пръсна :)
- escrime
- Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
- Двигател: OM642
И тях не пипай!
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
А защо точно на спрей като вариант си се спрял колега? 

- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Защото стои леко грозно и кичозно
- Crazyness
- Двигател:
еми не искам да пробвам с фолио защото не ми се струва добър вариант а пък искам да са по тъмни
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Ами щом това е твоят избор колега, не виждам как някой ще те убеди в нещо друго...
Има стабилни теми със снимков материал и за двата типа модификации, но според мен като съвет е по-добре да пробваш с фолио, а и вече в повечето по-подготвени ако може така да се изразя рекламни агенции имат различи мостри за трансперантно филио с различни ефекти и проценти и всеки може да си избере според желания и търсен ефект.
ПС. Фолиото може да го махнеш ако не ти хареса или не е достатъчно пропускливо, докато при спрея ще има търкане бая...
ПС2. Слагал ли си колега каквото и да е фолио на стопове, защото ако трябва да бъда честен би ми било интересно да разбера доводите защо да не е добър вариант и съответно защо да не може да се постигне по-тъмен визуален ефект?
Има стабилни теми със снимков материал и за двата типа модификации, но според мен като съвет е по-добре да пробваш с фолио, а и вече в повечето по-подготвени ако може така да се изразя рекламни агенции имат различи мостри за трансперантно филио с различни ефекти и проценти и всеки може да си избере според желания и търсен ефект.
ПС. Фолиото може да го махнеш ако не ти хареса или не е достатъчно пропускливо, докато при спрея ще има търкане бая...

ПС2. Слагал ли си колега каквото и да е фолио на стопове, защото ако трябва да бъда честен би ми било интересно да разбера доводите защо да не е добър вариант и съответно защо да не може да се постигне по-тъмен визуален ефект?

-
- Автомобил:
- Двигател:
Четейки тази тема си спомних как миналата година с двама колеги пътуваме и чукнахме един юнак с една вектра с ъс затъмнени стопове, които не светеха дори като габарити.Толкова шамари изяде че дори не дочакахме кат ми направо извади пари за наща броня и по живо по здраво.....
- 10 Cent
- Автомобил: Polo 9N 1.4 TDI
- Двигател: AMF 75hp
renault_19 написа:Четейки тази тема си спомних как миналата година с двама колеги пътуваме и чукнахме един юнак с една вектра с ъс затъмнени стопове, които не светеха дори като габарити.Толкова шамари изяде че дори не дочакахме кат ми направо извади пари за наща броня и по живо по здраво.....
Това е най-лошото според мен на затъмняването на стоповете. И все пак малкият дявол му се е паднал на този юнак с вектрата за която говориш. Ако се случи зад него да е примерно баща ми с влекача и 10 тона на ремаркето направо опела отива на вторични

- Crazyness
- Двигател:
Колеги търся вежди за VW jetta или vento без значение дали е цяла или две отделни
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”