golf3 1995 ady- периодично нулира данните на часовника
- flying_coffin
- Автомобил: vw golf4 gt
- Двигател: ARL 2001
Re: golf3 1995 ady- периодично нулира данните на часовника
така, значи преди месец време ми се нулираше на период горе долу равен на 2 седмици,не е на точен период, после зачести, в момента се нулира всекидневно а тази седмица се нулира задължително всяка нощ и някои път през деня! м/у временно проверих връзките на плафона, запалката и сидито за нещо нередно,проверих и какво се случва след като активирам алармата,ако стартирам колата с пуснати фарове, всичко е нормално!ще потърся друго табло за проба 

- flying_coffin
колеги някой да знае какъв е оригнално километража на голф3 ady мотор? стария ми беше 0-240, сега за проба от автоморга ми дадоха за моята кола един 0-260 с една допълнителна лампичка, в дясно от червената лампичка за ръчната, която е оранжева и представлява кръгче с по 3 малки чертички от двете страни,която ми свети постоянно оранжево,трябва ли да имам такава оригинално? на други места ми дават 0-220? моя стария километраж е сменяван които е 0-240, но все си мисля че оригинало е 0-220? 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Тази лампа е за датчик за накладки на предните спирачки. А за самото табло някой с такава кола да каже.
- flying_coffin
здравейте колеги, проблема се оказа в таблото с киломертажа, според специалисти имало някъде прекъсната писта и при определени обстоятелства се появява проблема!! реших го като си купих друго табло
благодаря на всички колеги които изказаха мнение и съвети по проблема

благодаря на всички колеги които изказаха мнение и съвети по проблема

-
- Автомобил:
- Двигател:
Или е студена спойка , трябва някой, който се занимава да хване лампата , лупата или наред да се припоят по-вероятни места , може и да се оправи. Доста табла съм виждал на други коли с подобни симптоми. :)
- flying_coffin
беше направено! презапояване и почистване на спойките, резултата след това беше че след монтажа работеше 1час и заби тотално,не тръгнаха нито стрелките нито часовника нито нищо просто умря! ако някой го иска за резервни части да го взима!!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”