Въпрос за VW Golf IV смяна климатик с климатроник
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Re: Въпрос за VW Golf IV смяна климатик с климатроник
Странна работа... аз си карам с актуалното поколение климатроници в октавията, което е доста по-умно и от там - по-поносимо от модулите в г4/б5, но въпреки това ме нервира и бих предпочел обикновен механичен климатик. А за тея старите нямам думи просто, ползвам такъв в Супърб1(2008г) абсолютно изряден - много смотано нещо, прави си кото иска 

а дали някой е пробвал да закачи управлението на климатроника от ауди а3 на голф4? на а3 по ме кефи на визия и ако пасват искам да го сменя?
- kiro rachnata
- Автомобил: vw
- Двигател: бензинов
При аудитата има сензор за мръсен въздух който затваря клапата за външен в.та едвали ще пасва!Не съм пробвал но исках да сложа и аз заради пепелаците и димящите печки но ми казаха че няма да стане.
- niki1_j
- Автомобил: Golf MK IV
- Двигател: ASZ
- Контакти:
Ей това е темата. Как така искате да преминете от климатроник на климатик бе хора. Управлението на климатроника не може да се замени с нищо. Нагласям 24 -25 градуса на Ауто и никога не ме е схващал гърба. С климатика на голф 3-ката колкото и да си играех с врътката на парното или ми беше жега, или на другия ден не можех да се отлепя от леглото и съм схванат. Инженерите в Германия са прекарали месеци в разработки, за да ни е по-удобно, а вие не го исакте. Като всяко едно нещо е хубаво, когато се полагат съответните грижи за него. 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”